Idén ünnepli 70. születésnapját Gálvölgyi János, de más jubileumot is ünnepel: 50 éve áll a színpadon. Most is új szerepre készül, nyárra pedig pihenést tervez.

A 70 éves Gálvölgyi János idén ünnepli pályára lépésének 50. évfordulóját, ebből az alkalomból pedig a Bors készített vele interjút. A színész jelenleg is új szerepre készül, ő alakítja majd a Mennyei hang! című darabban a világ legrosszabb hangú operaénekesnőjének, Florence Foster Jenkins-nek férjét. 

Gálvölgyi János hamarosan próbálni kezdi új darabjátForrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

"Nagyon érdekes, hogy itt (a Játékszínben - a szerk.) lesz a Mennyei hang! bemutatója, mivel pont a Játékszín falai között kezdtem a pályámat 1968-ban" - mondta Gálvölgyi János. Amikor a lap munkatársa a születésnapjáról kérdezte, azt válaszolta: egyelőre csak álomnak tűnik az egész, hiszen nem érzi úgy, hogy ennyi idő telt volna el. 

"Az évadnak már lassan vége, jön a nyár, és miután nincs már túl sok nyaram, ezért igyekszem egyre jobban megbecsülni ezeket a hónapokat. Június 1-től szeptember 1-ig szeretnék eltűnni, úszni és rengeteget napozni a szeretteimmel" - mesélte a színész, aki arról is beszélt, szerinte miért kell borzasztóan komolyan venni a komikus szerepeket.