Anyagi nehézségekkel küzd Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője, de mint mondja, nem ezért szeretne visszatérni a zenei életbe.

Mint arról korábban már beszámoltunk, úgy döntött, megpróbálkozik a visszatéréssel Pál Éva, a Neoton egykori tagja. Nem örül ennek azonban mindenki, Csepregi Éva és Végvári Ádám ezt egyáltalán nem tartja jó ötletnek. Azóta kiderült, Pál Éva anyagi problémákkal küzd, de mint mondja, ő nem emiatt szeretne visszatérni.

Tizenkét év óta élek ilyen körülmények között, mert két svájci frank kölcsönünk van. Emiatt nem nagyon sikerült tovább lépni, a fiam pedig iskolába járt, nem tudott dolgozni, így én voltam az egyetlen, akinek ezt meg kellett oldani. De azt fontos megjegyeznem, hogy az elmúlt harmincegynéhány év alatt én sosem panaszkodtam. És elsősorban egyáltalán nem ezért akartam visszatérni, hanem azért, mert olyan emberek szóltak nekem, akik számomra nagyon fontosak. Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik rosszul reagálnak le bizonyos dolgokat. Jelenleg az alapokat készítik nekem, amikkel majd fel tudok lépni. Egyelőre még nem sok van kész, és addig nem akartam kiállni a színpadra, pedig már most futottak be felkérések." – mesélte az ACNewsnak az énekesnő.

Pál Éva, a Neoton egykori énekesnője most visszatérneForrás: Facebook/Neoton Familia rajongói oldal

Pál Éva elárulta, korábban fiával egy idős néni ápoltak és gondoztak, az ő házában élnek most. Növényboltot és trafikot vezetett, de üzletei csődbe mentek.

Nagyon megviselnek lelkileg a történtek, a rengeteg támadás, ami engem ér az utóbbi hetekben. Hatalmas gyűlölet hullám van felém. De nem akarok igazságtalan lenni, mert sokan állnak azért mellettem is, és ez segít. Olyan vádak érnek, amikre nem is szabad reagálnom. Le vagyok tiltva, mert bármit teszek vagy mondok, mindig vannak olyan emberek, akik ebbe ügyesen belekapaszkodnak." – nyilatkozta.