Nyolc éven át voltak párkapcsolatban, és Krencsey Hella állítása szerint éppen ennyi időre akarja börtönbe zárni őt a művésznő: kapcsolaton belüli erőszakkal vádolja őt, de a tárgyalás időpontja még nincs kitűzve. A volt szerető elárulta, hogy miért.

A leszbikus magyar színésznő egykori szerelme, Krencsey Hella már vállalta nevét és arcát, most a színésznőn a sor, hamarosan ő is lelepleződhet. A művésznő kapcsolaton belüli erőszak miatt perli volt szerelmét, aki könyvében és blogján számos alkalommal állított éppen a színésznőről ilyesmit. Hiába került azonban az ügy bíróság elé, a tárgyalás időpontját még nem tűzték ki. Hella elárulta, hogy miért nem.

Krencsey Hella szerint tavasszal minden kiderülForrás: Mokka

"A tárgyalás időpontját lassan egy éve nem képesek kitűzni, s gondolom mindenki számára egyértelmű, hogy miért - abban a pillanatban, hogy van időpont a tárgyalásra, van időpont a Színésznő nevének immár hivatalos publikálására, ami együtt jár mindazon bizonyítékok nyilvánosságra hozásával, amik egyértelműen bizonyítják az igazamat, valamint azt is, hogy milyen "ember" Ő, és hogyan állít valótlan dolgokat - bizonyítják, hogy mit tett a gyerekével, a kollégáival és velem..." – idézi a Ripost Hellát. A színésznő volt szerelme szerint tavasszal várható az ügyben változás, akkor nevezik majd meg a bűnösöket a nyilvánosság előtt, így mindenki tudni fogja, hogy kik próbálnak ártani neki.