Tarján Zsófia pucérkodás Hernádi Judit festmény akt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az grafikus-énekesnő egy aktkép mögé bújt. Bár sok nem látszik belőle: vélhetően teljesen meztelen. 

"Rejtőzködés" - írta Zsófi a képhez.

#rejtőzködés ?

Tarján Zsófia (@tarjan_zsofia) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő egyébként az elmúlt időszalban alaposan lefogyott. Hernádi Judit lánya azután változtatott életmódján, hogy orvosai inzulin-rezisztenciát állapítottak meg nála. Azóta sokkal jobban odafigyel arra, hogy mit eszik és rendszeresen sportol is. Az eredmény meg is látszik.

Pécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Úgy tudni, Radics Gigi 2018-ban nem lesz lesz az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-ugy-tudni-radics-gigi-2018-ban-nem-lesz-lesz-az-x-faktor-mentora.htmlAz X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi. TV + SztárokOrigoMegütötte az Oltári csajok Pétere társát, Angéláthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-megutotte-az-oltari-csajok-petere-tarsat-angelat-rtl-2-sorozat.htmlHatalmasat csalódott az Oltári csajok legidősebb Erdész lánya alkalmi partnerében és üzlettársában. A férfi lefeküdt egy másik nővel - aki ráadásul Angéla volt főnöke és vetélytársa -, tettének pedig súlyos következményei lettek. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Emily Ratajkowski Sebastian Bear-McClardhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ferjhez-ment-emily-ratajkowski-sebastian-bear-mcclardhoz-fotok.htmlRatajkowski az Instagram sztoriban számolt be házasságáról.TV + Sztárok--Macskáival vigasztalódik Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20180224-macskaival-vigasztalodik-vajna-timi-timea.htmlKöztudott, Vajna Timi imádja a macskáit, akik úgy tűnik a nehéz napokban is vigaszt nyújtanak számára. TV + SztárokOrigoKöböl Anitával boronálták össze a követői Berki Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-kobol-anitaval-boronaltak-ossze-a-kovetoi-berki-krisztiant-katona-renata-helyett.htmlEgy közös szelfit néztek be a rajongók: azt hitték, Katona Renáta van a képen, holott nem: Köböl Anita volt az és egy műsorra hívták fel a követők figyelmét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.