VV Fanni feltételezett gyilkosának korábbi ügyvédje meglepő részleteket árult el a gyanúsított vallomásából. Van egy férfi, aki mellette tanúskodott, és azt is elmondta, B. László hogyan jutott be a lány lakásába.

B. László Fanni eltűnése napján felvett az autójába egy utast, akivel órákon keresztül kocsikázott. Az illetőt már meg is hallgatta a rendőrség, és azt állítja, nem látott élettelen testet a gyanúsított autójában.

"November 20-án László úgy jutott be Fanni albérletébe, hogy ott volt a lány egyik barátnője, aki beengedte a lakásba. Sőt, ő maga hívta oda. Amint belépett és meglátta a feltehetően valamilyen tudatmódosító szertől eszméletlen állapotban lévő Fannit, azt mondta, hogy mentőt hív. A nő megkérte, hogy ezt ne tegye, inkább vigye el magával a lányt egy helyre, ahol már várják. A megjelölt célpont körülbelül 800 méterre volt Fanni lakásától, ennyi időt volt a lány a kocsijában. László odaadta az alélt Fannit, majd elhajtott" - monda a Blikknek Dr. Brodmann Péter, a gyanúsított korábbi ügyvédje és nagybátyja. B. László azt továbbra sem akarja elárulni, hogy ki volt az a személy, akinek átadta Fannit. A feltételezett gyilkos Fanni barátnőjére akarja terelni a gyanút, akit a rendőrség már többbször kihallgatott, de nem gyanúsították meg semmivel. A barátnőről azonban Fanni édesanyja is érdekesen vélekedik, azt mondta korábban, hogy szerinte többet tud, mint amennyit elárul.

VV Fanni feltételezett gyilkosának utasa is voltForrás: Origo

B. László kérte a rendőröket, hogy keressék meg azt a férfit, akivel együt utazott Fanni átadása után. Korábbról már ismerték egymást és együtt mentek Siófokra, ahol az utasnak is dolga volt.

"Ezt az embert később a rendőrök is kihallgatták, és elmondta, hogy egyáltalán nem vett észre zavartságot vagy idegességet Lászlón, és alélt, fiatal lányt sem látott az autóban. Pedig, ha igaz lenne, amit a gyanú megfogalmaz, akkor Fanninak ott kellett volna lennie" - árulta el az ügyvéd, és azt is hozzáztette, hogy a rendőrség B. László minden pillanatáról tud, így azt is tudniunk kellene, hogy miként ölte meg a lányt, illetve hol szabadult meg a holttesttől. Ilyen felvétel azonban nincs, ezért szerinte érthetetlen, miért őt gyanúsítják. Azt sem érti, hogy miért nem szembesítik a gyanúsítottat azzal a nővel, aki a lakásban volt.

A gyanúsított, B. LászlóForrás: Facebook

Dr. Brodmann Péter kizárták VV Fanni ügyéből, már nem védheti unokaöccsét, B. Lászlót, mert tanúként akarják kihallgatni.