Friderikusz Sándor, ahogy azt a Life.hu is megírta, nem folytatja tovább a Music Fm-en, ugyanis egyik napról a másikra kivették a programból a műsorát. 

Azt nem tudni, mi a pontos oka annak, hogy az egykori tévés legenda, Friderikusz Sándor miért távozott olyan hirtelen a Music Fm-ből, az viszont sejthető, hogy ennek közve van a rádiós csatorna vezetőjével történt veszekedéshez. 

Friderikusz SándorForrás: MTI/Földi Imre

Az utolsó adásában Fridi keményen bírálta televíziós kolléganőit, többek között Péterfi Juditot, aki annak idején az RTL Klub Fókusz című műsorának riportere volt, most pedig az Hír TV képernyőjén műsorvezetőként látható, de beszólt Lilunak is.

"Riporteri teljesítményével régóta az a bajom, hogy ő nem kérdez, kicsit sem kíváncsi, hanem pusztán kacérkodik, többnyire férfi alanyaival. Időnként udvarol nekik, nemegyszer kelleti is magát, és persze tűrhetetlen módon közvetlenkedik" - itt Péterfiről beszélt.

#visszateres #nonemakeklagunaba #barkitudja #hellomelo #hirtv #musorvezetovagyok @peterfij

Péterfi Judit (@peterfij) által megosztott bejegyzés,

"Őt látva, meg az RTL-es Lilut, aki meg különböző tengerpartokon más és más bikiniben szereti magát fotóztatni, ahelyett, hogy valamirevaló életművet hozott volna létre, mindig az az érzésem, hogy ezek az emberek csak álcának használják a televíziós riporteri szakmát. Mindenki, akit megszólaltatnak, csak ürügy ahhoz, hogy önmagukat kellessék" - ecsetelte Friderikusz, írta meg a Bors.

A lap megkereste Lilut is, aki elszomorodott a hír hallatán.

Lilu dekoltázsától megállt az élet DubaibanForrás: Instagram/Lilu

"Szomorúan veszem tudomásul, hogy eljött az az idő, amikor egykori televíziós példaképem szavaira már nem érdemes reagálnom" - reagált a tévés.