Paris Jacksonnal jár Cara Delevingne: közös videót is posztoltak

videó Cara Delevingne Paris Jackson szerelem biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra rátalált a szerelem Cara Delevingne-re. A modell Michael Jackson lányával, Parisszel jött össze.

A biszexualitását nyíltan vállaló Cara Delevingne 2016 végén szakított barátnőjével, Annie Clark énekesnővel és azóta nem volt komolyabb kapcsolata. Úgy tűnik, most újra rátalált a boldogság Paris Jackson személyében.

A The Sun azt írja, a fiatalok még tavaly májusban ismerkedtek meg és már több eseményen is látták őket együtt, ugyanakkor eddig azt gondolták, csak barátok. Most azonban úgy tűnik, hivatalossá vált, hogy több van közöttük és egy párt alkotnak, ugyanis a modell egy olyan videót töltött fel az Instagram-oldalára, amelyen összebújva egy ágyban fekve néznek egy leszbikus szerelmesekről szóló filmet.

Lagzi Lajcsi tárgyalását megint elhalasztottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-lagzi-lajcsi-targyalasat-megint-elhalasztottak.htmlHa így haladnak, Lagzi Lajcsi ügyének végére sosem fog pont kerülni: ismét elhalasztották a tárgyalást. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-uzent-a-rajongoknak.htmlMichael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. TV + Sztárok--Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigoErős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.