Miután a Vogue-nak adott interjújában „átmeneti állapotnak" állította be az újságíró a szupermodell szexuális vonzódását, Cara tisztázta, hogyan is érez ő ezzel kapcsolatban.

Cara Delevingne szemöldökénél túl csak a biszexualitása híresebb. A brit szupermodell, akit a divatvilág Kate Moss utódjaként emleget, sosem csinált titkot nemi vonzódásából.

Forrás: AFP/Ethan Miller

Miután pedig a Vogue magazin újságírója átmeneti állapotként utalt biszexualitására, Cara a legnagyobb nyugalommal tisztázta: szó sincs ilyesmiről. „A szexualitásom nem egy állapot. Az vagyok, aki vagyok" - szögezte le a The New York Timesnak a 22 éves modell. Cara egyébként sosem volt még boldogabb: a hamarosan színésznőként debütáló híresség múlt év decembere óta él boldog párkapcsolatban az énekesnő St Vincent-tel.

Sztárok, akik biszexként kezdték
Ki ne emlékezne azokra az időkre, amikor Angelina Jolie, Megan Fox, Fergie, vagy éppen Drew Barrymore még zászlólengető biszexuálisak voltak. Azóta persze mindenki kinőtte ezt az álleszbi identitást, megtalálta a tökéletes pasit, férjhez ment és szorgos családalapításba kezdett. De akkor mi volt ez a kitérő anno a csajokkal? Vagy az egész csak jól időzített címlapvadászat? A Life.hu cikkét itt olvashatod!