Egyre több információ lát napvilágot arról, miért is vált el egymástól Jennifer Aniston és Justin Theroux. Kiderült, hogy a színésznő nehezen viselte férje flörtölő stílusát és úgy érezte, kapcsolatuk soha nem volt igazi házasság.

Február közepén közleményben tudatta Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux, hogy elválnak egymástól. Azóta találgatja a világ, hogy mi lehetett az az ok, amiért végül a szakítás mellett döntöttek. Eddig nem sokat lehetett tudni, csupán annyit, hogy a pár azóta gyakorlatilag nem beszél egymással.

A Life&Style most azt írja, a személyiségük nagyon különböző volt és az ellentétek hamar kiütköztek. Míg a színésznő az otthoni társasjáték-esteket részesítette előnyben, addig a férje inkább bulizni szeretett járni.

Jen számára ez soha nem volt igazi házasság" – mesélte a magazinnak egy névtelen forrás, aki azt is elárulta, ha a pár összeveszett, akkor bizony hetekig nem állt szóba egymással.

Justin Theroux és Jennifer Aniston februárban jelentette be válásátForrás: AFP/Gabriel Bouys

Ha Jennifer biztonságra és támogatásra vágyott, mindig barátnőjéhez, a Jóbarátok másik sztárjához, Courtney Coxhoz fordult.

Többször előfordult, hogy könnyes szemmel autóba ült és átment Courtney-hoz, mondván Justinnal az élet maga a rémálom" – nyilatkozta az ismerős.

Kiderült az is, hogy Jennifer nem bízott férjében. Justinnak van egyfajta stílusa, odáig vannak érte a nők, ő pedig szívesen flörtöl velük.