Gáspár Bea vette át Wossala Rozina helyét A Konyhafőnök című műsorban. Bea a nézőktől kap hideget-meleget, ám Rozina nem haragszik rá, sőt örül, hogy neki adhatta át a zsűrizést.

Sokak szerint Gáspár Bea nem hiteles zsűrije A Konyhafőnök új szériájának: hiába nyerte meg tavaly a Konyhafőnök VIP-et, egy éve még ételízesítővel főzött, emellett pedig közönséges a stílusa. Rozina azonban drukkol neki, pont azt szereti Beában, hogy nem profi.

"Bea végtelenül szerény nő, aki zavarban volt attól, hogy azt hitte, haragudni fogok rá, mert ő lett az utódom. Örülök, hogy meg tudtuk beszélni: ez a dolgok természetes folyamata, és teljes mértékben élvezi a támogatásomat. Szerintem igenis jó ötlet háziasszonyt behozni a Konyhafőnökbe, mert egészen új szemlélettel gazdagítja a szakmai zsűri munkáját. Ennek a műsornak egyébként épp az az egyik dolga, hogy közelebb hozza a gasztronómiát a nézőhöz, és Bea ebben úttörő lehet" - mondta a Borsnak Rozina, aki azt is elárulta, miért nem vállalt a vetélkedő újabb szériájának zsűrizését. "Egy-egy széria több hét folyamatos munka. Nemhogy a polgári munkámmal nem tudtam foglalkozni, de alvásra sem jutott elég idôm. Sárközi Ákos azért nem vállalta a mostani szériát, mert az új éttermével foglalkozik. Miután ő meghozta a döntését, én a stábbal közösen hoztam meg az enyémet: a jövőben inkább a gasztronómiai munkámban merülök el. A tévéből azért nem tűnök el, hiszen a Profi a konyhámban adásait forgatjuk."