Wossala Rozina Gáspár Beáról: "Azt hitte, haragudni fogok rá"

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Wossala Rozina zsűri A konyhafőnök Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea vette át Wossala Rozina helyét A Konyhafőnök című műsorban. Bea a nézőktől kap hideget-meleget, ám Rozina nem haragszik rá, sőt örül, hogy neki adhatta át a zsűrizést.

Sokak szerint Gáspár Bea nem hiteles zsűrije A Konyhafőnök új szériájának: hiába nyerte meg tavaly a Konyhafőnök VIP-et, egy éve még ételízesítővel főzött, emellett pedig közönséges a stílusa. Rozina azonban drukkol neki, pont azt szereti Beában, hogy nem profi.

"Bea végtelenül szerény nő, aki zavarban volt attól, hogy azt hitte, haragudni fogok rá, mert ő lett az utódom. Örülök, hogy meg tudtuk beszélni: ez a dolgok természetes folyamata, és teljes mértékben élvezi a támogatásomat. Szerintem igenis jó ötlet háziasszonyt behozni a Konyhafőnökbe, mert egészen új szemlélettel gazdagítja a szakmai zsűri munkáját. Ennek a műsornak egyébként épp az az egyik dolga, hogy közelebb hozza a gasztronómiát a nézőhöz, és Bea ebben úttörő lehet" - mondta a Borsnak Rozina, aki azt is elárulta, miért nem vállalt a vetélkedő újabb szériájának zsűrizését. "Egy-egy széria több hét folyamatos munka. Nemhogy a polgári munkámmal nem tudtam foglalkozni, de alvásra sem jutott elég idôm. Sárközi Ákos azért nem vállalta a mostani szériát, mert az új éttermével foglalkozik. Miután ő meghozta a döntését, én a stábbal közösen hoztam meg az enyémet: a jövőben inkább a gasztronómiai munkámban merülök el. A tévéből azért nem tűnök el, hiszen a Profi a konyhámban adásait forgatjuk."



Nem akar találkozni Tahi Tóth László özvegyével a színész hasonmásahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-nem-akar-talalkozni-tahi-toth-laszlo-ozvegyevel-karaszy-szilvia-zongoramuvesszel-a-szinesz-hasonmasa.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia zongoraművész a Facebookon kérte ismerősei segítségét, hogy segítsenek neki megtalálni férje hasonmását, aki meg is jelent a színművész temetésén még március elején. A férfi végül meglett, de nem szeretne találkozót: most az is kiderült, miért. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKínai popsztár lopta el a Neoton dalát: nem biztos, hogy érvényesíthetőek a szerzői jogokhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-kinai-popsztar-lopta-el-a-neoton-dalat-nem-biztos-hogy-ervenyesithetoek-a-szerzoi-jogok.htmlA Neoton Família egyik nagy slágerét, a Karnevált lopta el egy kínai popsztár, amivel nagy pénzeket kaszált, ám nem biztos, hogy a zenekar bármit is lát majd a jogdíjakból. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick 45 kilót nyomott a fitneszverseny előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180414-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploje-yvonne-dederick-igy-etkezett-fitneszmodellkent.htmlA Feleségek luxuskivitelben szereplője Yvonne Dederick korábban bodybuilder volt, később pedig fitneszmodellként versenyzett. Elmondta, miként zajlik egy megmérettetésre való felkészülés. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEndrei Judit volt szerelmeiről, múltról, jelenről és jövőről mesélt Joshi Bharatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180414-endrei-judit-volt-szerelmeirol-meselt-joshi-bharatnak.html"Az emberben akkor fogalmazódik meg, hogy mit kap a szüleitől útravalónak, amikor ők már nincsenek" - emlékezett vissza szüleire Endrei Judit, aki már bánja, hogy korábban nem öntötte szavakba az érzéseit. Az egykori műsorvezető Joshival beszélgetett a múltról, a jelenről és a jövőről a FEM3 Caféban. TV + Sztárok--Smink nélküli fotót posztolt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20180414-smink-nelkuli-foton-liptai-claudia-45-eves-a-pataki-cukraszda.htmlOrigoKiss Ramóna elárulta, milyen a kapcsolata Lékai Mátévalhttp://www.life.hu/sztarok/20180413-kiss-ramona-elarulta-milyen-a-kapcsolata-lekai-mateval.htmlAz RTL Klub műsorvezetőjének kezét tavaly nyáron kérte meg szerelme, Lékai Máté, és már javában az esküvőt tervezik. Ramóna eddig sosem beszélt kapcsolatukról, de most kivételt tett, és elárult egy-két titkot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.