Meghan Markle gőzerővel készül Harry herceggel való közös életére, a királyi család nagy része be is fogadta őt. Van azonban valki, aki nem szívleli a leendő hercegnőt.

Az Express cikke szerint Meghan Markle nem lehet nyugodt a közelgő esküvővel kapcsolatban. Bár a királynő áldását adta frigyükre, van valaki a szűk családból, aki nem szívleli a leendő hercegnőt. 

Nem tudni, minek köszönhető András york-i herceg ellenszenveForrás: AFP/Michel Euler

A tavalyi év karácsonyán Meghan Markle a királyi család több tagjával megismerkedhetett a Sandringham House-ban, ahol Eugénia és Beatrix hercegnő is fantasztikusan érezte magát az amerikai szépséggel, sőt II. Erzsébet férje, Fülöp herceg is nagyon megkedvelte.

Meghan Markle-t valaki nem szívleli a családbanForrás: WireImage/2018 Karwai Tang/Karwai Tang

Egy a családhoz közel álló forrás szerint azonban az ominózus eseményen egy valaki igencsak hidegen fogadta Meghant. Ez a személy pedig nem más, mint a királynő és Fülöp herceg második fia, az 58 éves András herceg. Nem tudni, hogy ez a távolságtartás vajon Meghan Markle amerikai származásának szólt vagy esetleg annak, hogy elvált, mindenesetre a beszámolók szerint a herceg egyértelműen kifejezte ellenszenvét.