Ki kell költöznie Pártos Csillának és fiának Pécsi Ildikó budai otthonából, eddig tartott a türelmi időszak. Új lakás után kell néznie a volt műsorvezetőnek és gyermekének.

Pécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla évek óta harcban állnak egymással, több fronton zajlik köztük a pereskedés, ám az egyik nemrég lezárult. Pécsi Ildikó indított lakáskiürítési pert, hogy volt menye és unokája ne lakjon tovább az ő tulajdonában álló budai házban. Mivel Pécsi Ildikó megnyerte a pert, Pártos Csilláéknak el kell költözniük, a Lokál információi szerint felszólító levelet is kapnak. 

Pártos Csilla és Pécsi ildikó között soha nem lesz békeFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

„Pécsi Ildikó jóindulatán múlt, hogy eddig nem indítottunk végrehajtást, aminek keretében akár a hatóság segítségével is érvényre juttathatjuk a jogerős bírósági döntést. Most azonban elfogyott a türelem, a művésznő exmenyének ki kell költöznie az ingatlanból" - mondta dr. Magyar György. "Ennek a pereskedésnek elejét lehetett volna venni, ha emberként tiszta szívvel közeledett volna hozzám az unokám édesanyja, de sajnos nem így történt" - mondta Pécsi Ildikó. Pártos Csilla ügyvédje pedig azt mondta a lapnak, hogy ügyfelének nem áll széndékában kiköltözni otthonából.