Vigyázat, szülővel vagyok! címmel indul a TV2 új műsora: videó

Rubint Réka TV2 gyerekek vetélkedő szülők Zimány Linda Ördög Nóra műsor Vigyázat, szülővel vagyok! Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda, Berki Krisztián és Rubint Réka is szerepel majd a TV2 új műsorában, mely április 30-tól indul Vigyázat, szülővel vagyok! címen. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosokat ezúttal is Ördög Nóra kalauzolja majd az izgalmas játékok között.

Vicces csínytevésekkel és sosem hallott kamaszkori történetekkel várja a nézőket a Vigyázat, szülővel vagyok!. Az új szériában a híres felnőttek közösen vetélkednek majd szüleikkel, akik nem riadnak meg attól, hogy kendőzetlenül meséljenek gyermekeikhez fűződő emlékeikről. A párosok ismét Ördög Nóra útmutatásával versenghetnek az akár egymillió forintos nyereményért, amit ezúttal is jótékony célra ajánlanak majd.

„A műsor titka szerintem továbbra is a családi sztorikban rejlik. Ismét rengetek vicces pillanatot éltünk át a szereplőkkel, és annak is örülök, hogy a kezdeti izgalom ellenére, a szülők is meg tudtak nyílni. Szeretem ezt a műsort, mert legtöbbször egészen új oldalát ismerhetjük meg a hírességeknek, ráadásul a nézők itt betekintést nyerhetnek abba is, honnan érkezik az adott sztár" – vélekedett a műsorvezető, Ördög Nóra. Azt is elárulta, hogy ő jó gyerek volt, de - ahogy ő mondta - benne volt minden vagányságban.

Legyen szó kvízről, memóriajátékról, vagy éppen körülírásról, a szereplők itt is a már megszokott kihívások elé állnak, ám ezúttal felnőtt köntösbe bújtatva várják őket a feladványok. A rég elfeledett történetek garantáltan szórakoztató és arcpirító szituációkba sodornak majd többek között olyan közkedvelt sztárokat, mint Mádai Vivien, Stohl Luca, Trokán Nóra, Zimány Linda, Rubint Réka, Oláh Gergő, Nagy Feró és Gönczi Gábor - írta oldalán a TV2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.