Egy nő maradványait találták meg a Fertő tó osztrák oldalán, de nem lehet kizárni, hogy esetleg magyar lehetett az áldozat. Sokaknak egyből eszébe jutott, hogy talán VV Fanni lehet az áldozat, Fanni édesanyja nyilatkozott erről az eshetőségről.

A Fertő tóban emberi maradványra bukkantak: egy karok és fej nélküli torzót találtak az osztrák oldalon. Nagyjából 10 kilométerre a magyar határtól bukkantak a testre, ezért nem lehet teljesen kizárni azt sem, hogy a magyar nő az áldozat. A test azonosítása azonban elhúzódhat, hiszen borzalmas állapotban került elő, ahogy a később megtalált fej is.

VV Fanni édesanyja remegve várja, hogy kiderüljön, ki a Fertő tóban megtalált áldozatForrás: RTL Sajtóklub

A hírek szerint azonban a magyar rendőrséget is bevonják az ügybe, összeszedik a lehetséges áldozatokat, de csak a fogazat alapján lehet majd elvégezni az azonosítást. Sokaknak eszébe jutott, hogy akár VV Fannié is lehet a maradvány, hiszen az ő holtteste után nyomoznak már jó ideje a rendőrök, hiába. Novozánszki Fanni édesanyja nyilatkozott erről az eshetőségről.

"Eltettem emlékbe, bár akkor még nem gondoltam, hogy egyszer ilyen célra használják a lányom hajszálait. Tőlem is vettek a nyomozás elején DNS-mintát, pont azért. Szinte remegve várom, hogy kiderüljön, Fannit találták-e meg a tóban. Szörnyű lenne, de legalább megszűnne ez a bizonytalanság, ami felőrli az idegeimet" - mondta a Blikknek az anya. VV Fanni barátai pedig felvették a kapcsolatot a lány fogorvosával, ha szükség lenne panorámaröntgenre. Különös ismertetőjegyek alapján is azonosíthatják a holttestet, például tetoválások, vagy műtéti hegek alapján. Fanninak édesanyja szerint minden végtagján volt varrat, de éppen ezek hiányoznak a maradványról. Azonban a melle alatt is volt egy apró tetoválás, ez már nagyban segítheti az azonosítást.