Nem örülhet Pártos Csilla, ugyanis újabb kedvezőtlen ítélet született ellene: leszállították a volt férjére kiszabott gyermektartás összegét.

Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó több peres ügyben is benne vannak, egyről már jogerősen döntött a bíróság. A lakáskiürítési pert Pécsi Ildikó nyerte, ami azt jelenti, Pártos Csillának és fiának el kell hagyniuk a művésznő tulajdonában álló házat. Nemrég azonban újabb kedvezőtlen ítélet született Pártos Csilla számára: leszállították a volt férje által fizetett gyermektartás összegét.

Pártos Csillának újabb kedvezőtlen ítélettel kell megbirkózniaFotó: Zih Zsolt/MTVA

Pécsi Ildikóék azért kérték ezt, mert „jelentős körülményváltozás történt a családjukban", ami azt jelenti, hogy Pártos volt férjnek gyermeke született. A tárgyalások elején azonban Pártos Csilláék még nem tudták, hogy Csaba párja terhes – írja a Színes Ász nyomán a Blikk. Pártos ügyvédje elmondta, jogukban áll fellebbezni a döntés ellen, hiszen eddig sem érkezett rendszeresen a 115 ezer forintos gyermektartás, melyet most 65 ezerre szállítottak le.

Ezzel kezdődött Pécsi Ildikó és Pártos Csilla harcaPártos Csilla ügyvédje azt állítja, hogy a pereskedés megkezdése előtt Pécsi Ildikóék egyetlen ajánlatot tettek Csillának, ami elfogadhatatlan volt: azt akarták, mondjon le gyerekéről és ő fizessen gyerektartást.

Pártos Csilla ügyvédje azt állítja, hogy a pereskedés megkezdése előtt Pécsi Ildikóék egyetlen ajánlatot tettek Csillának, ami elfogadhatatlan volt: azt akarták, mondjon le gyerekéről és ő fizessen gyerektartást. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!