Még nincs egy hete, hogy Meghan Markle édesapjának, Thomas Markle-nek szívét meg kellett műteni, ám úgy tűnik, nemcsak, hogy hazaengedték, de ki is szaladt egy hatalmas kávéért a közeli kávézóba.

Harry herceg és Meghan Markle szombaton házasodtak össze, a menyasszony pedig egy csodás ruhában mondta ki a boldogító igen. Korábban pedig arról is cikkeztünk, vajon milyen szabályokat kell magáévá tennie Meghan Markle-nek a királyi család protokollja szerint. A legnagyobb döbbenetet azonban talán mégis az okozta, hogy apja, Thomas Markle nem tudott ottlenni az esküvőn, a hírek szerint szerdán műtötték a szívét. Így a vőlegény apja, Károly herceg kísérte az oltárhoz. Sőt, az esküvő előtt lesifotóssal szerződött, hogy készítsen róla képeket. 

Thomas Markle szívműtéte után már kávéért szaladForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Most azonban a Dailymail cikke szerint Thomas Markle-t már haza is engedték a kórházból. Mexikóban, Rosarito-ban található otthona közelében fotózták le hétfőn, amint egy közeli kávézóból vitt magának kávét. A portál azt is kiderítette, hogy egy Frappuccinoval sétált el az üzletből. Azt is kiszámolták, hogy amennyiben Meghan Markle apja duplacsokis Frappuccinot vásárolt, nemcsak, hogy koffeines, de legalább 310 kalóriát és 38 gramm cukrot taratlmaz. 

A hírek szerint Thomas Markle a tévében követte lánya esküvőjét, de állítása szerint az ő állapotában kizárt lett volna az utazás. 

A kávézóban tett látogatásáról a képeket itt nézheted meg