Pártos Csilla most először mesélt válásáról és őszintén vallott arról, hogyan változott meg a kapcsolata egykori anyósával, Pécsi Ildikóval.

Hosszú hónapokon keresztül húzódott Pártos Csilla és volt anyósa, Pécsi Ildikó pere, amely most végre lezáródni látszik. Az egykori műsorvezető ez idő alatt egyszer sem nyilatkozott a sajtónak, most azonban úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba és mindenről kitálalt a BEST magazinnak.

Elárulta, korábban tiszta szívből szerette anyósát, miután azonban édesanya lett, minden megváltozott.

Felnéztem rá, nagyra tartottam, sokat tanultam tőle... Abban a pillanatban, amint részemről a fontossági sorrend megváltozott, vele változott a kapcsolatunk is. Addig én vágtam a haját, terveztem a ruháit, a személyi asszisztense, a sofőrje, a lelki társa voltam, a nap 24 órájában csak rá figyeltem, de eljött az idő, amikor mások lettek a prioritások. Felnőtt, érett nő lettem, édesanya saját családdal, érthető módon a fiam és a férjem kerültek előtérbe" – mesélte.

Csilla elárulta azt is, mindig is hitt a házassági fogadalmukban és sokáig küzdött a férjéért, de végül mégis elengedte őt. Nem akart a férfi útjába állni, hagyta, hadd szeressen mást. Azóta viszont már ő is boldog,új párja, Dániel egyben az ügyvédje is.

Most jött el a pillanat, hogy szabadnak érzem magam és mindent elengedtem. Az elkövetkező időszak már egy új szerelemről szól, egy olyan világról, ami a volt családomtól teljesen független."