Pártos Csillát új párja védte a bíróságon

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
vagyonmegosztás párkapcsolat válás Pécsi Ildikó ügyvéd Pártos Csilla Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után először találkozott a bíróságon Pártos Csilla és egykori férje, Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia. Pártost új szerelme is elkísérte a vagyonmegosztási tárgyalásra, ugyanis ő védte az asszonyt - írja a Bors.

A Bors újságírója is ott volt a bíróságon, és igencsak meglepődött, amikor Csilla szerelme egyszer csak magára öltötte a talárját, amiből egyértelművé vált, hogy ő védi Pécsi Ildikó volt menyét. Szűcs Csaba, az exférj szeme is kikerekedett, neki is meglepetést okozott, hogy a Csillát kísérő férfi az ügyvédje is egy személyben.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikóék között évek óta folyik a harc Fotó: MTI/Zih Zsolt

Szűcs Csaba és Pártos Csilla pere évek óta húzódik, nem tudnak megosztozni a vagyonukon. A válás után Pártos maradt közös fiukkal a lakásukban, és azóta sem akarta elhagyni az ingatlant. Nemrég született jogerős ítélet, hogy ki kell költözniük onnan. Szűcs a lakást idő közben odaajándékozta édesanyjának, Pécsi Ildikónak azért, hogy egykori feleségének ne legyen joga a lakásban élni. Pártos másik ügyvédje keresetmódosítást nyújtott be, mert szerintük nem volt jóhiszemű Szűcs ajándékozása.

A lap annyit tudott meg, hogy a mostani vagyonmegosztási pernek még nincsen vége, de Pártos és fia hamarosan kiköltöznek a szóban forgó lakásból.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.