Meghan Markle apja, Thomas Markle retteg: úgy véli, soha többé nem láthatja már lányát

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
Sussex hercegnéje családi viszály Thomas Markle Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle, sussexi hercegné édesapja attól retteg, hogy saját hibájából nem láthatja többé lányát.

Úgy tűnik, teljesen megromlott Meghan Markle és édesapja viszonya, aki egy műtét miat nem tudott jelen lenni lánya nagyszabású royal esküvőjén- Így a menyasszony egy ideig egyedül lépdelt az oltár felé, majd Harry herceg édesapja, Károly herceg kísérte őt az útján. Bár a hercegné hivatalos közleményt adott ki a menyegző előtt, amiben leírta, hogy édesapja egészségügyi állapota miatt nem vesz részt a királyi eseményen, ám alig pár órával az állítólagos műtét után paparazzik fotózták a férfit, aki szemmel láthatóan igen jó formában volt és fagylaltot majszolt két ismeretlen nővel.

Meghan Markle apja, Thomas Markle Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

Thomas Markle most azonban retteg, hogy végleg megromlott lányával való viszonya és soha többé nem láthtatja őt. A férfi magát okolja, amiért nem tudott részt venni az esküvőn. A Mirror szerint olyannyira nincsenek jóban, hogy szóba sem áll apjával Meghan. Viszonyukon az sem segít, hogy az idősödő férfi a sajtó számára folyamatosan szolgálat híreket.

Pataki Zita megmutatta formás hátsóját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-pataki-zita-megmutatta-formas-hatsojat-foto.htmlPataki Zita rendhagyó fotót posztolt közösségi oldalán. Megmutatta formás hátsóját.TV + SztárokOrigoKelemen Anna megmondta, mit ne mondjanak a nők meccsnézés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-kelemen-anna-megmondta-mit-ne-mondjanak-a-nok-meccsnezes-kozben.htmlLegújabb videójában Kelemen Anna nőtársainak ad tanácsokat arra vonatkozóan, hogy mit ne mondjanak, amikor a párjuk éppen a foci-vb meccseit nézi. TV + Sztárok--Szepesi Niki, az Én, a szexmániás szerzője boldog párkapcsolatban élhttp://www.life.hu/sztarok/20180705-szepesi-niki-az-en-a-szexmanias-szerzoje-maganeleterol-meselt.htmlAz önéletrajzi ihletésű regény, az Én, a szexmániás szerzője, Szepesi Nikolett úszónő elárulta, hogyan él most, mivel foglalkozik. Beszélt a könyv utóéletéről és párkapcsolatáról is. TV + Sztárok--Kiderült mekkora vagyont oszt fel és meddig tart Hosszú Katinka és Shane Tusup válásahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-kiderult-mekkora-vagyont-oszt-fel-es-meddig-tart-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valasa.htmlHamarosan elkezdődik Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere, most pedig az is kiderült, hogy mekkora vagyonon kell osztozkodniuk, sőt az is, hogy meddig húzódhat a válóper. TV + SztárokPál Éva utcára kerülhet, nem hívták vissza a Neotonbahttp://www.life.hu/sztarok/20180705-pal-eva-utcara-kerulhet-nem-hivtak-vissza-a-neotonba.htmlÚjra fellépne a Neoton-tagokkal Pál Éva, akinek hamarosan elárverezik házát. Azt mondja, neki ugyanolyan joga lenne használni a nevet, így pedig megmenthetné otthonát. TV + Sztárok--Havas Henrik úgy véli, jó a genetikája, a szexuális zaklatásokról is beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180705-havas-henrik-ugy-veli-jo-a-genetikaja-a-szexualis-zaklatasokrol-is-beszelt.htmlHavas Henrik nem jelent meg a húszmilliós pere első tárgyalásán, a Story magazinnak adott interjújában beszélt a szexuális zaklatásról, amivel megvádolták és arról is, hogy úgy gondolja, jó a genetikája. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.