Foci vb: Mindenki imádja a horvát elnökasszonyt

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
foci vb 2018 foci-vb Horvátország Kolinda Grabar-Kitarovic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hatalmas népszerűségre tett szert válogatottja negyeddöntős győzelmének napján. A 50 esztendős elnökasszony élőben nézte, ahogy hazája csapata kiejti az oroszokat, számtalan közvetlen gesztusával pedig rengeteg rajongót szerzett magának.

Mindenki Kolinda Grabar-Kitarovic-ról beszél

Kolinda lemondva a neki járó luxusról, úgy döntött, egy horvát szurkolókkal teli charter járattal utazik a nagyeddöntő helyszínére. Az utasok elmondása szerint végig kedves és közvetlen volt mindenkivel, sokukkal közös képet is készített.

Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hazája meccsén a foci vb-n Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

A tetőtöl talpig piros kockásba öltözött államfő Gianni Infantino FIFA-elnökkel és Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnökkel nézte az orosz-horvát negyeddöntőt a VIP-ben, és lelkesen szurkolt válogatottjának:

Kolinda Grabar-Kitarovic, Gianni Infantino és Dmitry Medvedev az orosz-horvát meccsen Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Christian Charisius

Miután nyertek, végigölelte a csapatát

A győzelem után az öltözőben is meglátogatta Zlatko Dalić csapatát, és mindenkit a keblére ölelt:

Majd pedig együtt örült a játékosokkal:

Előkerült egy bikinis fotó Kolinda Grabar-Kitarovic-ról

Hogy teljes legyen a kép, mára sikerült egy bikinis fotót is előásni róla, ami azóta bejárta a Twittert:

Az ugyan nem derült ki, mikor készült a kép, de azt meg kell hagyni, hogy a dúsidomú elnökasszony igencsak jól fest rajta.

Mikor játszanak legközelebb a horvátok?

Horvátország csütörtök este 20:00-kor csap össze Angliával az elődöntőben. A Luzsnyiki Stadionban a tét a döntőbe jutás lesz.

Kíváncsi vagy, miért büntette meg a FIFA a horvátokat? Hogy milyen tündériek Luka Modric és Vida gyermekei? Esetleg dögös szurkolólányokat nézegetnél? Vagy lemaradtál a gyászoló kapus, Danijel Subašić drámájáról? Akkor kattints!

Foci vb: Meghívták a döntőre a barlangban rekedt gyerekekethttp://www.life.hu/news/20180709-a-fifa-meghivtak-a-foci-vb-dontore-a-barlangban-rekedt-gyerekeket.htmlGianni Infantino, a FIFA elnöke meginvitálta a 2018-as labdarúgó-világbajnokság döntőjére a június 23-a óta a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerben rekedt 12 tagú ifjúsági futballcsapatot és edzőjüket. Bízik benne, hogy mindannyian ott lehetnek majd Oroszországban. News--Foci vb: Björn Kuipers a leggazdagabb bíróhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-bjorn-kuipers-a-leggazdagabb-biro-a-foci-veben.htmlNagyon úgy tűnik, hogy az angol-svéd meccset is vezető Björn Kuipers nemzetközi labdarúgó-játékvezető a leggazdagabb bíró a 2018-as foci vb-n. Ő fújt egyébként a Brazília-Costa Rica meccsen, valamint az ő vezetése mellett búcsúzott Spanyolország is a 2018-as labdarúgó-világbajnokságtól. TV + Sztárok--Foci vb: Vilmos herceg üzent az angol válogatottnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180709-vilmos-herceg-twitteren-uzent-az-angol-valogatottnak.htmlMint ismeretes, Vilmos herceg hatalmas focirajongó. Az immáron háromgyermekes apuka nem csak, hogy nézi a meccseket, de most a Twitteren üzent is országa válogatottjának. TV + Sztárok--Foci vb 2018: szétszedtek egy IKEA áruházat az ünneplő angol szurkolókhttp://www.life.hu/news/20180708-foci-vb-2018-szetszedtek-egy-ikea-aruhazat-a-randalirozo-angol-szurkolok.htmlNem tudtak viselkedni az angol szurkolók a tegnapi Anglia - Svédország mérkőzés után. Az ünneplés hevében elleptek egy IKEA áruházat, szétugrálták a bútorokat, dobálóztak a kezük ügyébe kerülő lakberendezési tárgyakkal. Mindeközben pedig énekeltek. Az eladók azt sem tudják, mit csináljanak, hova kapjanak. A videó magáért beszél.News--Foci vb: Így őrjöngtek Zágrábban a horvátok győzelme utánhttp://www.life.hu/news/20180708-horvatorszag-legyozte-oroszorszagot-a-foci-vbn.htmlA horvátok utolsóként jutottak az elődöntőbe a 2018-as labdarúgó-világbajnokságon, Angliához, Belgiumhoz és Franciaországhoz csatlakoztak a legjobb négy között. Szomszédaink Szocsiban végül büntetőpárbajban győzték le a házigazda oroszokat, akiknek drámájáról itt nézheted meg a képeket. News--Foci vb: Íme az első képek Granqvist kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20180708-andreas-granqvist-masodik-kislanya-a-foci-vb-alatt-szuletett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a minap világra jött Andreas Granqvist svéd csapatkapitány második kislánya, a sztár azonban nem utazott haza a vébéről a szülésre. A baba és a mama jól vannak, Svédország kiesésével pedig hamarosan együtt lehet az egész család. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.