Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hatalmas népszerűségre tett szert válogatottja negyeddöntős győzelmének napján. A 50 esztendős elnökasszony élőben nézte, ahogy hazája csapata kiejti az oroszokat, számtalan közvetlen gesztusával pedig rengeteg rajongót szerzett magának.

Mindenki Kolinda Grabar-Kitarovic-ról beszél

Kolinda lemondva a neki járó luxusról, úgy döntött, egy horvát szurkolókkal teli charter járattal utazik a nagyeddöntő helyszínére. Az utasok elmondása szerint végig kedves és közvetlen volt mindenkivel, sokukkal közös képet is készített.

Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hazája meccsén a foci vb-nForrás: AFP/Dimitar Dilkoff

A tetőtöl talpig piros kockásba öltözött államfő Gianni Infantino FIFA-elnökkel és Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnökkel nézte az orosz-horvát negyeddöntőt a VIP-ben, és lelkesen szurkolt válogatottjának:

Kolinda Grabar-Kitarovic, Gianni Infantino és Dmitry Medvedev az orosz-horvát meccsenForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Christian Charisius

Miután nyertek, végigölelte a csapatát

A győzelem után az öltözőben is meglátogatta Zlatko Dalić csapatát, és mindenkit a keblére ölelt:

Majd pedig együtt örült a játékosokkal:

Előkerült egy bikinis fotó Kolinda Grabar-Kitarovic-ról

Hogy teljes legyen a kép, mára sikerült egy bikinis fotót is előásni róla, ami azóta bejárta a Twittert:

Az ugyan nem derült ki, mikor készült a kép, de azt meg kell hagyni, hogy a dúsidomú elnökasszony igencsak jól fest rajta.

Mikor játszanak legközelebb a horvátok?
Horvátország csütörtök este 20:00-kor csap össze Angliával az elődöntőben. A Luzsnyiki Stadionban a tét a döntőbe jutás lesz.

Kíváncsi vagy, miért büntette meg a FIFA a horvátokat? Hogy milyen tündériek Luka Modric és Vida gyermekei? Esetleg dögös szurkolólányokat nézegetnél? Vagy lemaradtál a gyászoló kapus, Danijel Subašić drámájáról? Akkor kattints!