A hercegi esküvő előtt néhány nappal műtötték Meghan Markle apjának, Thomas Markle-nek a szívét. Ám most úgy tűnik, az egész operáció hazugság volt.

Hazugság lehetett Sussex újdonsült hercegnéje apjának, Thomas Markle-nek a szívműtéte, melyet állítólag pár nappal a hercegi esküvő előtt végeztek el rajta. 

Néhány héttel a ceremónia előtt Meghan Markle apja lesifotósokkal szerződött, hogy képeket készítsenek róla, ebből természetesen botrány lett. A Dailymailnek pedig a hercegné egyik barátja most azt nyilatkozta, hogy a szívműtét is hazugság volt, amelyet azért talált ki, hogy felébressze az emberekben a szimpátiát. 

Thomas Markle korábban azt is nyilatkozta, addig akar szerepelni, amíg lánya  nem áll vele szóbaForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

A forrás szerint nem kell sajnálni Thomas Markle-t. A Dailymail is megkereste a klinikát május 16-án, ahol állítólag a férfi feküdt, ám azt mondták, hogy nincs betegük Thomas Markle néven. 

A hercegnéhez közel álló forrás azt mondta, ha Thomas Markle-t valóban megműtötték volna, Meghan Markle biztosan meglátogatja.