fogvatartott nő sámán barlang elrabolta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy indonéziai sámán 15 évig tartott fogva egy lányt egy barlangban. Most megtalálták, a férfit akár 15 évet is kaphat tettéért. 

Mindössze 12 éves volt az a lány, akit a sajót csak H-nak nevez, és akit a helyi sámán, JG 15 éven át tartott fogva Indonéziában. A The Guardian cikke szerint a sámán azt mondta a lánynak, azért kell vele mennie, mert szellem szállta meg. A sámán később szexuális kapcsolatot is létesített a gyermekkel.

A család kereste az eltűnt lányt, pedig a férfi azt mondta nekik, hogy Jakartába utazott dolgozni. Idő közben a nővére hozzáment a sámán fiához, de ő sem sejtett semmit. A rendrőséget a szomszédok értesítették, akik látták a lányt. A 83 éves sámán 15 évet is kaphat tettéért.

Ezekkel a trükkökkel jobban alhatsz a hőségbenhttp://www.life.hu/news/20180808-ezekkel-a-trukkokkel-jobban-alhatsz-a-hosegben.htmlNehezen jön álom annak szemére, akinek nincs légkondi a lakásában, a ventilátor pedig zavarja az alvásban. Ám vannak olyan apró trükkök, melyekkel a kánikulában is kialhatjuk magunkat. NewsSzamár-zebra szerelemgyerek születetthttp://www.life.hu/news/20180808-szamar-zebra-szerelemgyerek-szuletett.htmlSzamár-zebra szerelemgyerek született a Magyar Nemzeti Cirkuszban. NewsOrigoA mormon lány, Courtney megcsalási tesztnek vetette alá barátját: nem volt boldog a végeredménytőlhttp://www.life.hu/news/20180808-a-mormon-lany-courtney-megcsalasi-tesztnek-vetette-ala-baratjat.htmlCourtney nem volt biztos barátja hűségében, ezért egy csodálatosan dekoratív nővel teszteltette le. Nem volt boldog a végeredménytől. News--Genetikai mutáció miatt kétarcú borjú született Kínábanhttp://www.life.hu/news/20180808-genetikai-mutacio-miatt-ketarcu-borju-szuletett-kinaban.htmlEddig teljesen normális borjai születtek annak a gazdának Kínában, akinek egyik tehene most egy kétarcú borjút hozott a világra. Azt mondják, genetikai mutáció okozhatta a furcsaságot. News--Szerelme mellé bújt a 15 éves lány, amikor a fiút lekapcsolták a lélegeztetőrőlhttp://www.life.hu/news/20180808-szerelme-melle-bujt-a-15-eves-lany-amikor-a-fiut-lekapcsoltak-a-lelegeztetorol.htmlMindössze 16 éves volt Blake Ward, aki nyaralás közben szenvedett balesetet. Kórházba szállították, ám felébreszteni már nem tudták, végül lekapcsolták a lélegeztetőről. 15 éves szerelme mellébújt, hogy vele legyen az utolsó szívdobbanásokkor. News--Íme, a 26. Sziget Fesztivál kulisszatitkai számokbanhttp://www.life.hu/news/20180808-ime-a-26-sziget-fesztival-kulisszatitkai-szamokban.htmlBenis Dániel, a Sziget Fesztivál technikai igazgatója érdekes számadatokba avatja be a Life.hu olvasóit, így megtudhatjuk többek közt azt, hányan dolgoznak a fesztiválon, milyen, eddig még sosem látott higiéniai fejlődésen esett át a Sziget, de azt is elárulta a technikai vezető, hogy mire képes a Szigetre telepített kórház. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.