Weisz Fanni azon gondolkodik, hogy perre megy a barátnője, Szabadi Diána ellen, aki azt állította múlt héten, hogy látta, amint Fannira kezet emel a férje.

Médiabotránnyá fajult Weisz Fanni családi drámája. Az édesanyja minden alkalmat megragad, hogy a nyilvánosság előtt nyissa fel lánya szemét, és Fanniék is elmondák már az ő verziójukat egy reggeli műsorban. Sőt, iratokkal bizonyította a modell, hogy nincs is adótartozása, az édesanyja nem mondott igazat. Fanni azt nyilatkozta többször is, hogy szeretne nyugodtan élni végre szerelmével, Hajmásy Péterrel, de úgy tűnik, hogy ez nem lesz olyan egyszerű. Mindenesetre a Blikknek azt mondta, hogy nyitott egy beszélgetésre az édesanyjával.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter a Mokkában üzentek a lány édesanyjánakForrás: FEM3 Café


"Az egymás elfogadásán alapuló, békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad"
- mondta a modell, akit nagyon zavar az, hogy édesanyja nem tudja elfogadni Pétert. Folyamatosan azzal vádolja Fanni férjét, hogy kihasználja a lányát. Múlt héten Fanni egyik barátnője még messzebb ment, azt állította, hogy látta, amikor Péter bántalmazta a feleségét, jelen volt, amikor hátbaverte. Fanniék most azt fontolgatják, perre mennek: "A Szabadi Diána által terjesztett rágalmazásról egyeztetünk az ügyvédünkkel, és nem zárjuk ki a peres eljárás lehetőségét."