Már nem csak Weisz Fanni barátnője állítja, hogy látta, férje megüti a modellt, hanem egy másik barát is. 

Nem csitulnak a kedélyek Weisz Fanni körül. A modell hol édesanyjával való konfliktusa, hol állítólagos adótartozása miatt kerül a középpontba, most pedig a férje került terítékre. Hajmásy Péterről azt állította a modell barátnője, hogy a férfi megütötte Fannit, ám ezt az érintettek tagadják. Most azonban egy másik barát is megszólalt, aki szintén látta az esetet.

Barátai úgy látják, Weisz Fanni árnyéka önmagának"Forrás: Facebook/Weisz Fanni "

"Megdöbbentett Fanni állítása, ugyanis az én szegedi ingatlanomban történt az említett eset, a konyhai étkezőben. Ott voltam az eset idején, láttam, mi történt. Amit Dia állít, az valóban megtörtént: a két lány jelelt egymással, ettek, és valamiért Péter hátba vágta Fannit. Meglátásom szerint ez dühből történt, Péter azt akarta, hogy a lányok ne jeleljenek tovább valamilyen témáról. Megpróbáltam akkor teljesen semlegesen viselkedni, de már akkor is látszott: Fanni nincs jó kezekben" - mondta a Borsnak János, aki szerint Fanni árnyéka önmagának. "Úgy látom, bajban van. Az eset idején is valami rejtélyesség lengte őket körül. Fanni sokat volt velünk, míg Péter az ügyeit intézte. Ami a legfeltűnőbb volt, hogy az együtt töltött időben állandóan Péter kezelte Fanni kommunikációs eszközeit. Amióta együtt vannak, feszültebb lett a kommunikációja. Aggódtam érte, többször írtam neki, hogy ha baj van, jelezzen, és segítünk. Ahogy Diát, úgy engem is letiltott a közösségi felületeiről" - tette hozzá János. 

Weisz Fanni beperelné egykori barátnőjét

Weisz Fanni azon gondolkodik, hogy perre megy a barátnője, Szabadi Diána ellen, aki azt állította múlt héten, hogy látta, amint Fannira kezet emel a férje. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!