Weisz Fanni beperelné egykori barátnőjét

Forrás: FEM3 Café -
édesanya Hajmásy Péter Weisz Fanni család veszekedés botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni azon gondolkodik, hogy perre megy a barátnője, Szabadi Diána ellen, aki azt állította múlt héten, hogy látta, amint Fannira kezet emel a férje.

Médiabotránnyá fajult Weisz Fanni családi drámája. Az édesanyja minden alkalmat megragad, hogy a nyilvánosság előtt nyissa fel lánya szemét, és Fanniék is elmondák már az ő verziójukat egy reggeli műsorban. Sőt, iratokkal bizonyította a modell, hogy nincs is adótartozása, az édesanyja nem mondott igazat. Fanni azt nyilatkozta többször is, hogy szeretne nyugodtan élni végre szerelmével, Hajmásy Péterrel, de úgy tűnik, hogy ez nem lesz olyan egyszerű. Mindenesetre a Blikknek azt mondta, hogy nyitott egy beszélgetésre az édesanyjával.

Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter a Mokkában üzentek a lány édesanyjának Forrás: FEM3 Café


"Az egymás elfogadásán alapuló, békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad"
- mondta a modell, akit nagyon zavar az, hogy édesanyja nem tudja elfogadni Pétert. Folyamatosan azzal vádolja Fanni férjét, hogy kihasználja a lányát. Múlt héten Fanni egyik barátnője még messzebb ment, azt állította, hogy látta, amikor Péter bántalmazta a feleségét, jelen volt, amikor hátbaverte. Fanniék most azt fontolgatják, perre mennek: "A Szabadi Diána által terjesztett rágalmazásról egyeztetünk az ügyvédünkkel, és nem zárjuk ki a peres eljárás lehetőségét."

Kiderült, miért hagyta ott a köztévét Tatár Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180910-kiderult-miert-hagyta-ott-a-koztevet-tatar-csilla.htmlMúlt héten jelentette be közösségi oldalán Tatár Csilla, hogy elhagyja a köztévét. A Blikk most megtudta, hogy mi állhat a műsorvezető döntésének hátterében. TV + SztárokOrigoNagyon megnőtt Orbán Viktor első unokája, Aliz: friss fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-nagyon-megnott-orban-viktor-elso-unokaja-aliz-friss-foto.htmlRégen láttuk már Orbán Viktor első unokáját, a kis Alizt, Orbán Ráhel és Tiborcz István első gyemekét.TV + SztárokOrigoIlyen visszajelzéseket kapott Istenes Bence a német csatornátólhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-ilyen-visszajelzeseket-kapott-istenes-bence-a-nemet-csatornatol.htmlIstenes Bence Németországban, a Sky csatornán vezeti az X Factort. Eddig csak pár adás ment le, de úgy tűnik, nagyon elégedettek a magyar műsorvezetővel.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegtörte a csendet Ariana Grande: így búcsúzott elhunyt szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-megtorte-a-csendet-ariana-grande-igy-bucsuzott-elhunyt-szerelmetol-mac-millertol.htmlEgy képpel búcsúzott exétől, Mac Millertől Ariana Grande énekesnő.TV + Sztárok--Megtörte a csendet Ariana Grande: így búcsúzott elhunyt szerelmétőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-megtorte-a-csendet-ariana-grande-igy-bucsuzott-elhunyt-szerelmetol-mac-millertol.htmlEgy képpel búcsúzott exétől, Mac Millertől Ariana Grande énekesnő.TV + Sztárok--Így borult ki a pályán Serena Williams: az ütőjét is kettétörte - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180909-igy-borult-ki-a-palyan-serena-williams-az-utojet-is-kettetorte.htmlA New Yorkban zajló nyílt női teniszbajnokság elődöntőjében Oszaka Naomi, a 20 éves japán teniszező és a világklasszis Serena Williams játszott egymással. A mérkőzés nem volt balhétől mentes, Serena az ütőjét is kettétörte.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.