Weisz Fanni és édesanyja között régóta elmérgesedett a viszony, és úgy tűnik, egyelőre nincs mód a békülésre. A modell születésnapján sem közeledtek egymáshoz. 

Weisz Fanni és édesanyja vitáját mindenki ismerheti, hiszen többnyire a nyilvánosság előtt zajlik. Léránt Ágnes a médián keresztül üzenget lányának, és próbálja rávenni arra, beszéljék meg a problémáikat, ám egyedül Fannit várja, lánya férjét, Hajmásy Pétert nem. Őt okolja ugyanis a köztük lévő feszültségért, ám a modell nem hajlandó párja nélkül beszélni anyjával. Így tehát nincs mód a megbeszélésre, békülésre, még Fanni születésnapján sem tudtak közelebb kerülni egymáshoz.

Weisz Fanni nem békül édesanyjával"Forrás: realweiszfanni/Instagram "

"Az egymás elfogadásán alapuló békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, sajnos eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad" - írta Weisz Fanni a Blikknek, több kommentárt sem édesanyja, sem ő nem akartak a kialakult helyzethez fűzni. 

Weisz Fanni élő adásban mondta el: fél az édesanyjától

Weisz Fanni és édesanyja kapcsolata az utóbbi években nagyon megromlott. A fiatal siket modell a Mokka élő adásában a kamerába nézve kérte meg anyját: hagyja őket békén. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!