Weisz Fanni édesanyja üzent lányának, hogy menjen haza: videó

"Forrás: FEM3 Café " -
édesanya Weisz Fanni üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni édesanyja ismét üzent lányának, szeretné, ha Fanni hazamenne.

Weisz Fanni barátnője, Dia a könnyeivel küzdve üzent a tévén keresztül a modellnek, aki hónapokkal ezelőtt megszakította vele a kapcsolatot. Elmondta, hogy szereti őt, és azt akarja, hogy Fanni béküljön ki a családjával. Weisz Fanni édesanyja is üzent, aki nem mondott le még arról, hogy egyszer újra rendeződik köztük viszony. Elmondta, megpróbálták rendezni a nyilvánosság kizárásával a dolgokat, de nem sikerült, ezért fordult a médiához.

Weisz Fanni édesanyja üzent lányának "Forrás: FEM3 Café "

„Mi megpróbáltuk családilag megoldani, én voltam ott is, ahonnan elzavartak tőlük. Ráírtunk üzeneteket, hogy gyere haza megbeszélni" – mondta Ágnes, aki elárulta, tudta, hogy mikor válaszolt ezekre Fanni, és mikor valaki más. Arról azonban eddig senki nem tudott, mi váltotta ki a viszályt.

Fanni édesanyja elárulta, hogy veje hazugságával indult az egész vita.

Csúnya dolgot hazudott, amiről később kiderült, hogy igaz, ráadásul a saját édesanyja árulta el" – mondta Weisz Fanni édesanyja, aki elmondta, Péter más történeteit adta elő sajátjaként. Azt üzente lányának, menjen haza a családjához, és beszéljék meg a dolgokat.

Weisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békén

Weisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Sztárok, akik nyitott házasságban élnek: Justin Timberlake-től Megan Foxighttp://www.life.hu/sztarok/20180910-sztarok-akik-nyitott-hazassagban-elnek-justin-timberlake-es-megan-fox.htmlNem mindenki képes az örök hűségre, ezért inkább meg sem próbálkoznak vele, és a nyitott kapcsolat mellett teszik le a voksukat. Íme, azok a sztárpárok, akik nem hisznek a monogámiában és – legalábbis egyelőre – jól működik a házasságuk. TV + SztárokThinkstockPamela Anderson szakított 19 évvel fiatalabb kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-pamela-anderson-szakitott-19-evvel-fiatalabb-kedvesevel.htmlAz 51 éves Pamela Anderson szakított nála 19 évvel fiatalabb kedvesével, Adil Ramival. A színésznő nem akart sem házasságot, sem pedig azt, hogy a sportoló miatta kevesebbet találkozzon gyermekeivel. TV + Sztárok--Óceánba ugrott a német popsztár, Daniel Küblböck: egyelőre nem találjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180910-oceanba-ugrott-a-nemet-popsztar-daniel-kublbock-egyelore-nem-talaljak.htmlVízbe ugrott egy óceánjáró hajóról a német popsztár, Daniel Küblböck. A férfit hiába keresik nagy erőkkel, egyelőre nem találják. TV + SztárokOrigoPárkapcsolatáról vallott Palvin Barbi: öt év után újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180910-parkapcsolatarol-vallott-palvin-barbi-ot-ev-utan-ujra-szerelmes.htmlMár biztos: Palvin Barbi és Dylan Sprouse egy pár. A csinos modell most a kettejük között bimbózó kapcsolatról mesélt. TV + Sztárok--Diana személyi edzője elárulta, a hercegnő soha nem akart elválnihttp://www.life.hu/sztarok/20180910-diana-szemelyi-edzoje-elarulta-a-hercegno-soha-nem-akart-elvalni.htmlDiana személyi edzője elárulta, a hercegnő tulajdonképpen soha nem akart elválni Károlytól. TV + Sztárok--Majkát támadják az Újpest-szurkolók Curtis miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180910-majkat-tamadjak-az-ujpestszurkolok-curtis-miatt.htmlSok támadást kap Majka azóta, hogy Curtis drogproblémájáról nyíltan beszélt. Az Újpest-drukkerek sem hagyták szó nélkül a dolgot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.