Weisz Fanni édesanyja üzent lányának, hogy menjen haza: videó

2018.09.10. 14:47

Weisz Fanni édesanyja ismét üzent lányának, szeretné, ha Fanni hazamenne.

Weisz Fanni barátnője, Dia a könnyeivel küzdve üzent a tévén keresztül a modellnek, aki hónapokkal ezelőtt megszakította vele a kapcsolatot. Elmondta, hogy szereti őt, és azt akarja, hogy Fanni béküljön ki a családjával. Weisz Fanni édesanyja is üzent, aki nem mondott le még arról, hogy egyszer újra rendeződik köztük viszony. Elmondta, megpróbálták rendezni a nyilvánosság kizárásával a dolgokat, de nem sikerült, ezért fordult a médiához.

Weisz Fanni édesanyja üzent lányának"Forrás: FEM3 Café "

„Mi megpróbáltuk családilag megoldani, én voltam ott is, ahonnan elzavartak tőlük. Ráírtunk üzeneteket, hogy gyere haza megbeszélni" – mondta Ágnes, aki elárulta, tudta, hogy mikor válaszolt ezekre Fanni, és mikor valaki más. Arról azonban eddig senki nem tudott, mi váltotta ki a viszályt. Fanni édesanyja elárulta, hogy veje hazugságával indult az egész vita. Csúnya dolgot hazudott, amiről később kiderült, hogy igaz, ráadásul a saját édesanyja árulta el" – mondta Weisz Fanni édesanyja, aki elmondta, Péter más történeteit adta elő sajátjaként. Azt üzente lányának, menjen haza a családjához, és beszéljék meg a dolgokat.

Weisz Fanni üzent édesanyjának: kérte, hogy hagyja őt békén

Weisz Fanni és édesanyja között nagyon elmérgesedett a viszony, ezért a tévén keresztül üzent neki a modell, de az állítólagos adótartozásukról is nyilatkozott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Weisz Fanniüzenetédesanya