Zimány Linda evés közben pedikűröztet: kényeztetés a köbön - fotó

luxus pedikűr Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda imádja kényeztetni magát, ez Instagram oldalán is látszik: csodás helyek, gyönyörű ruhák és finomabbnál finomabb ételek. Ezúttal pedig a szombatot makszolta ki.

Zimány Linda halmozza az élvezeteket: evés közben pedikűröztet. irigylésre méltó kényeztetésben volt része. Mutatjuk, milyen egy luxus szombat a szőke celebnél.

Hiába a hűvös idő, Zimány Linda még mindig bikiniben feszít

A legtöbben már elővettük az őszi kabátokat, hatalmas sálakba burkoljuk magunkat a szeles időben, ám Zimány Linda még mindig szexi bikiniben élvezi a napsütést.
Vasvári Vivien vicces öltözékben készül a Halloweenra: erre nem számítottunkhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-vasvari-vivien-vicces-oltozekben-keszul-a-halloweenra-erre-nem-szamitottunk.htmlVasvári Vivien vicces videóval készül a halloween-ra. TV + Sztárok--Ben Affleck 40 nap után kijött a rehabról és Instagramján mesélte el, mit élt áthttp://www.life.hu/sztarok/20181006-ben-affleck-40-nap-utan-kijott-a-rehabrol-es-instagramjan-meselte-el-mit-elt-at.html40 nap után jött ki a rehabról Ben Affleck, akit alkoholfüggőséggel kezeltek. A világsztár őszintén mesélt érzéseiről és a mögötte álló időszakról. TV + Sztárok--Mihalik Enikő saját baba mellett örökbe szeretne fogadni egy árvát: párja ellene vanhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-mihalik-eniko-sajat-baba-mellett-orokbe-szeretne-fogadni-egy-arvat-parja-ellene-van.htmlMihalik Enikő 31 évesen elérkezettnek látja az időt, hogy családot alapítson párjával. Míg a modell örökbefogadta, párja saját kisbabára vágyik.TV + SztárokOrigoFenyő Iván révbe ért: komolyan tervez 11 évvel fiatalabb szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-fenyo-ivan-revbe-ert-komolyan-tervez-11-evvel-fiatalabb-szerelmevel.htmlFenyő Iván 11 évvel fiatalabb szerelmével komolyan tervez, vele akarja leélni az életét.TV + SztárokOrigoSchobert Lara Ábel Anitának mesélte el: nehezen kezelhető mostanábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-schobert-lara-abel-anitanak-meselte-el-nehezen-kezelheto-mostanaban.htmlSchobert Lara Ábel Anitának adott interjút, amiben őszintén mesélt életéről. Elárulta, hogy a közelmúltban nehezebb időszakot élt meg, de támogató családja ezen is átsegítette.TV + SztárokDétár Enikő elárulta: párja, Péter imádja rajta a szexi ruhadarabokathttp://www.life.hu/sztarok/20181006-detar-eniko-elarulta-parja-peter-imadja-rajta-a-szexi-ruhadarabokat.htmlDétár Enikő és párja, Péter hosszú évek óta alkotnak már egy párt, közös otthonuk is elkészült. A színésznő tudja, hogyan kell fenntartani a tüzet: mindig csinos és ha párja kéri, szexi ruhadarabokat is szívesen ölt magára.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.