A teraszra pisilt a postás: videó is rögzítette az esetet

posta terasz videó postás pisilés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő jelenetet rögzített egy amerikai család kamerája: a házuk teraszára pisilt a postás.

A Memphisben élő Scott Anderson megdöbbenve nézte vissza a családi házra szerelt kamera egyik felvételét, amelyen az látható, amint a postás lepisili a teraszt. A férfi belépve az udvarra egyszer csak előkapta nemi szervét, de meg sem állt, menet közben végezte el a dolgát, egészen addig, míg az ajtóhoz nem ért.

A The Sun azt írja, Anderson azóta hivatalos bocsánatkérést kapott a hivataltól a történtek miatt.

Csak fotózás volt: nem házasodott össze Kabát Peti és Róka Adriennehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-csak-fotozas-volt-nem-hazasodott-ossze-kabat-peti-es-roka-adrienne.htmlRóka Adrienne és Kabát Peti esküvői fotói nem voltak igaziak: nem házasodott össze a pár. TV + SztárokOrigoSzenzációs négyes: Nagy Alexandra a színpadon sírta el magát édesapja halála miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181009-szenzacios-negyes-nagy-alexandra-a-szinpadon-sirta-el-magat-edesapja-halala-miatt.htmlMegható pillanatoknak lehettek szemtanúi a Szenzációs négyes nézői: Nagy Alexa a színpadon sírta el magát előadásuk után. Régi sebeket tépett fel. TV + SztárokOrigoRadics Gigi nehezen bírja a távkapcsolatot: hiányzik neki a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20181009-radics-gigi-nehezen-birja-a-tavkapcsolatot-hianyzik-neki-a-szerelme.htmlAmerikában rátalált a szerelem Radics Gigire, azonban a távolságot nehezen viseli az énekesnő. Az időeltolódás miatt sokszor beszélni sem tudnak egymással. TV + SztárokOrigoPánikrohamot kapott Tóth Andi A legbátrabb páros forgatásánhttp://www.life.hu/sztarok/20181009-panikrohamot-kapott-toth-andi-a-legbatrabb-paros-forgatasan.htmlPánikrohamot kapott A legbátrabb páros című műsor forgatásán Tóth Andi, énekesnő. TV + SztárokOrigoÍgy élnek a milliomos sztárcsemeték: Tom Cruise és Nicole Kidman gyereke fodrásznak állthttp://www.life.hu/sztarok/20181008-igy-elnek-a-milliomos-sztarcsemetek.htmlHíres szülők gyermekeként könnyű is boldogulni, meg nem is. A sikereiket ugyanis sokan nem ismerik el, ha azonban nem csinálnak semmit, csak élősködnek a szülők pénzén, akkor azért éri őket kritika. Persze sajnálni azért nem kell a sztárcsemetéket, hiszen a legtöbben jól feltalálják magukat. Van, aki követte szüleit, és sikeresen saját karriert épített, de van olyan is, aki a lehető legtávolabb került a híres anyukától és apukától. Így élnek a gazdag világsztárok gyermekei. TV + Sztárok--Rubint Réka elárult 3 dolgot, amit eddig nem tudhattak rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20181008-rubint-reka-elarult-3-dolgot-amit-eddig-nem-tudhattak-rajongoi.htmlMegadta a lehetőséget Instagram-oldalán Rubint Réka, hogy rajongói kérdezzenek tőle. Ő pedig készséggel válaszolt is rájuk, így olyan dolgokat árult el, amelyeket eddig nem lehetett tudni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.