Azt már tudni lehet, hogy 12 év után szétköltözött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor, most pedig már arról szólnak a pletykák, hogy ki lehet a csinos műsorvezetőnő új kedvese. 

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea nyár óta külön él. Mióta ez kiderült, megindultak a pletykák, vajon mi lehet a szakítás oka. 

A Ripostcikke most pedig azt írja, hogy a jelek szerint Várkonyi Andreára máris rátalálhatott a szerelem egy pszichológus kollégája, Gaál Viktor személyében. Úgy vették észre, hogy az utóbbi hónapokban egyre többször látni őket együtt. A férfit többször láthatták már a nézők a Fem3 Cafén a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban is. A Ripost úgy tudja, ott ismerték meg egymást, egy ideje pedig pszichológiai tréningeket is taranak együtt. 

Korábban Várkonyi Andra így nyilatkozott a férfiről a Borsnak: "Viktorral a Micsoda nők! műsoromnak köszönhetően lettem jó viszonyban, gyorsan kiderült, hogy hasonló a ltásmódunk. Több dologban működünk együtt. Csoportos érzelmiintelligencia-tréninget tartunk."

Ha van is közöttük valami, egyelőre még nem álltak ki a nyilvánosság elé.