Nyolcmillió forintnyi készpénzzel és ékszerrel távoztak a helyszínről a rablók, akik még 2017-ben rabolták ki az egyik magyar milliárdost és családját. Az egyik gyanúsítottat elfogták, tagadja a vádakat. 

Öt símaszkos férfi tört be még 2017 márciusában Tatán az egyik magyar milliárdos házába. A luxuslakóparkban élő négytagú családot a földre kényszerítették, majd a széf kódját követelték - írja a Bors. 

A gyerekek kezét összekötözték, majd egyikükét késsel meg is szurkálták, hogy bebizonyítsák: nem viccelnek. Ha nem kapják meg, amit akarnak, megölik. Végül a családot a biliárdszobába zárták, a kilincset is leszerelték. Az édesapának sikerült egy dugóhúzóval kiszabadítania a családját. A rablók nyolcmillió forintnak megfelelő készpénzt és ékszert vittek el.

Símaszkos rablók kínozták meg és rabolták ki a magyar milliárdos családját (a kép illusztráció)Forrás: Shutterstock

A bandából csak egy férfit sikerült elkapni fél évvel később, a többiek kiléte egyelőre rejtély. H. Tamást tegnap vezették elő a börtönből. A Tatabányai Törvényszéken előkészítő ülést tartottak, a férfi minden vádat tagad, vallomást nem tett.