Símaszkos rablók kínozták meg és rabolták ki a magyar milliárdos családját

Forrás: Shutterstock -
betörés Tata család rablás milliárdos kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcmillió forintnyi készpénzzel és ékszerrel távoztak a helyszínről a rablók, akik még 2017-ben rabolták ki az egyik magyar milliárdost és családját. Az egyik gyanúsítottat elfogták, tagadja a vádakat. 

Öt símaszkos férfi tört be még 2017 márciusában Tatán az egyik magyar milliárdos házába. A luxuslakóparkban élő négytagú családot a földre kényszerítették, majd a széf kódját követelték - írja a Bors.

A gyerekek kezét összekötözték, majd egyikükét késsel meg is szurkálták, hogy bebizonyítsák: nem viccelnek. Ha nem kapják meg, amit akarnak, megölik. Végül a családot a biliárdszobába zárták, a kilincset is leszerelték. Az édesapának sikerült egy dugóhúzóval kiszabadítania a családját. A rablók nyolcmillió forintnak megfelelő készpénzt és ékszert vittek el.

Símaszkos rablók kínozták meg és rabolták ki a magyar milliárdos családját (a kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A bandából csak egy férfit sikerült elkapni fél évvel később, a többiek kiléte egyelőre rejtély. H. Tamást tegnap vezették elő a börtönből. A Tatabányai Törvényszéken előkészítő ülést tartottak, a férfi minden vádat tagad, vallomást nem tett.

Barta Sylvia elárulta, milyen idő lesz november elsejénhttp://www.life.hu/news/20181030-barta-sylvia-elarulta-milyen-ido-lesz-november-elsejen.htmlBarta Sylvia elárulta, nagyon kellemes, az átlagosnál melegebb idő várható a hosszú hétvégén. News--Előkerültek Adolf Hitler orvosának feljegyzéseihttp://www.life.hu/news/20181030-elokerultek-adolf-hitler-orvosanak-feljegyzesei.htmlFeltételezések szerint Adolf Hitler a kezelőorvosa hipnózisa miatt vált kegyetlen diktátorrá. NewsOrigoMár csak egy napig lehet fizetni a régi 1000 forintos bankjeggyelhttp://www.life.hu/news/20181030-mar-csak-egy-napig-lehet-fizetni-a-regi-1000-forintos-bankjeggyel.htmlCsupán csak egy napig, azaz szerdáig, október 31-éig lehet fizetni a régi 1000 forintos bankjeggyel. Ezután a kereskedők nem kötelesek elfogadni, de a postán és a bankokban be lehet váltani. NewsOrigoA Vatikán döntött: megnyitná a melegek előtt az egyházi életethttp://www.life.hu/news/20181030-a-vatikan-dontott-megnyitna-a-melegek-elott-az-egyhazi-eletet.htmlElejét venné a papok által elkövetett szexuális visszaéléseknek a Vatikán, valamint bevonná az egyházi életbe a melegeket, de a nők jogairól is szó esett - derült ki a szombat este lezárult püspöki szinódusból. News--Itt az év utolsó tízmilliószoros napjahttp://www.life.hu/news/20181030-itt-az-ev-utolso-tizmillioszoros-napja.htmlElérkezett az év utolsó tízmilliószoros napja, használd ki! NewsThinkstockKifakadt a soroksári futónő férjehttp://www.life.hu/news/20181030-kifakadt-a-soroksari-futono-ferje.htmlA meggyilkolt soroksári futónő férje kifakadt: szerinte rengeteg hibát követett el a rendőrség a nyomozás során. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.