Némedi Mari Terry Black örökbe fogadott kislányára hagyta minden vagyonát, de úgy tűnik, valami nincs rendben a végakaratával...

Némedi Mari 2016 februárjában hunyt el, de hátrahagyott végrendeletével nincs minden rendben. A dokumentumban az áll, hogy legtöbb vagyonát – pénzét és ingatlanjait – Terry Black nevelt lányára, Fannykára hagyja, akit rajongásig szeretett a színésznő.

Némedi Mari végakaratával baj vanForrás: Magyarszinkron.hu

Öt értékes ingatlan került volna így Fannyka nevére: egy szilasligeti villa, egy fóti ház, és több lakás a fővárosban.  A végrendeletet azonban hamisnak nyilvánították, a szakértők szerint nem a színésznő aláírása szerepel a végakaraton. „Mari írt egy végrendeletet, ami a szilasligeti házában, az édesanyja urnája alatt volt kétszázezer forinttal. A pénz és a végrendelkezés eltűnt, de a másolata nálam van, pontosabban már a jegyzőnél, mert átadtam neki" – mondta még korábban Terry Black, de Némedi Mari családja megtámadta a végakaratot, az igazságügyi írásszakértő pedig megállapította, hogy nem Mari aláírása szerepel rajta.

Terry Black kislányára hagyta volna Némedi Mari a vagyonátForrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Mari nagyon szerette a lányomat, jól megvagyunk öröklés nélkül is, mert sokat dolgozom még betegen is.  Bár a vitatott végrendelet szerint Fanny a kedvezményezett, én pedig halálomig haszonélvező, mégis belecsöppentem ebbe a perbe. Több tanút meg se hallgattak, a szakértő pedig nem válaszolt minden, a körülmények tisztázását célzó kérdésre, így szerintem jelentős fordulat várható a jogerős ítéletben" – mondta a Blikknek Terry Black.