Nemrég írtunk róla, hogy Koholák Alexa és idősebb férje egy szőke nővel él együtt. Sokan találgatták, mi oka lehet ennek, és valójában milyen kapcsolat fűzi össze hármukat. A Csak show és más semmi sztárja most tiszta vizet öntött a pohárba.

Koholák Alexa a TV2 Mokkájában elárulta, valójában Évi volt az, aki összehozta őt a férjével. A nő évek óta önkéntesként dolgozik a spirituális központban, és annyira közel került a vezetőhöz, Balázshoz, hogy ma már apjaként szereti.

Két éve azon van, hogy segítsen az embereknek, és szerintem ott van mellettünk a helye. Ő már ott lakott, előttem. Neki nehéz családi helyzete volt, és az előző életéből szeretett volna kilépni, és ki is lépett, ebben segített neki Balázs. Mindennap odajárt, ott volt reggeltől estig tanulni, és mindenben ott volt Balázs mellett. Amikor meghalt az előző felesége, és teljesen egyedül volt... Ilyen intenzíven egyik önkéntes sem végzi a munkáját. Évi messze túlmenően túlszárnyalja szerintem a többi önkéntest."

 Alexa elárulta azt is, hogy Évi egyszer csak megkérte Balázst, hadd vegye fel a vezetéknevét. Annyira meghatotta ez a gesztus, hogy a mai napig elsírja magát, ha erről beszél.

Évinek az apukájával nem túl jó a kapcsolata, és Balázs tényleg olyan, mintha a fogadott apukája lenne, és úgy is tekint rá. És ez szerintem nagyon nagy megtiszteltetés. Ez egy nagyon szép dolog, hogy valaki ennyire tiszteli azt az embert, aki mellette van, és apjaként szeresse..."