Ambrus Attila jogosítvány nélkül is kórházba viszi feleségét, ha megindul a szülés

kerámia szülés Viszkis Ambrus Attila apaság kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szentendrén nyílik kiállítás Ambrus Attila, azaz a Viszkis kerámiáiból. A tárlat anyagait a Mokka riportere vitte el a helyszínre, hiszen Ambrus még mindig nem kapta vissza a jogosítványát. Ezzel kapcsolatban pedig meglepő kijelentést tett. 

Hónapokkal ezelőtt vették el a Viszkis, azaz Ambrus Attila jogosítványát Szegeden. Még mindig nem kapta vissza, felesége veszélyeztetett terhes, a babát január végére, február elejére várják.

Szentendrén nyílik kiállítása Hopka Károly képzőművésszel közösen, ám az erre szánt kerámiákat jogosítványa hiányában a Mokka riporterével vitték el a helyszínre. „Tény és való, hogy hibáztam, ezt akkor is elmondtam a rendőröknek. Nem kellett volna, hogy beüljek. 700 métert akartam a kocsit vinni. Jogosan elvették a jogosítványomat” – mondta az autóban ülve Ambrus. Ám úgy véli, nem kedvelik őt a rendőrségnél, ezért nem vezethet még. Állítása szerint az újságokból tudja meg, hogy áll az ügye.

„Nagyon komoly harc dúl bennem. Ha elfolyik a magzatvíz és tényleg egy probléma merül fel, akkor nem fogok azon agyalni, hogy szabályos-e, be fogok ülni a kocsiba, és szépen én fogok vezetni. Baromira nem fog érdekelni, hogy mi lesz ennek a vége” – tette a meglepő kijelentést a Viszkis. Azt is leszögezte, ha be tudják tervezni a szülést, nincs gond, mert akkor meg tudják oldani a sofőr kérdést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.