Boros Lajos öt hétig volt kómában szívműtétje után. A Blikknek vallott arról, hogy mit élt át, milyen lelki változásokon ment keresztül. A lábadozás időszakában Bochkor Gáborral is többször beszéltek.

Boros Lajosnak a családja volt a legnagyobb támasza, amikor magához tért a kómából. Örökké hálás lesz a feleségének, a fiainak, a barátainak és persze az orvosainak, akiket a lapnak adott interjújában név szerinte fel is sorolt. Elnézést kért mindazoktól, akiket öntudatlan állapotban inzultált, és akiknek gondot okozott baleseteivel, lázálmaival. A kórházban ugyan örökre szóló barátságokat nem kötött, de igazi bajtársakra talált.

Boros Lajos többször is beszélt Bochkor Gáborral a lábadozás időszaka alattForrás: TV2

A hogyléte felől Bochkor Gábor is érdeklődött, és bár személyesen nem látogatta meg beteg rádiós kollégáját, többször beszéltek telefonon. Bochkor Gábor Boros Lajosnak öntötte ki a szívét a szakításáról is:
„Többször is felhívott, jó párszor rádióadásba is kapcsolt. A visszajelzések szerint nagyon jó voltam. Legutóbb akkor csörgött rám magánbeszélgetésben, amikor éppen a párjával történt szakítás fájdalmát osztotta meg velem. Kicsit kifaggattam, érdekelt, hogy mennyire osztotta meg ismerőseit a helyzet. Megosztotta. Személyesen nem látogatott meg a kórházban, de ezt nem is vártam el tőle.”