Labancz Lilla megvillantotta kőkemény fenekét: fotó

popsi Labancz Lilla fenék bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Labancz Lilla ismét megvillantotta híressé vált idomait.

Labancz Lilla a napfényes Beverly Hillsből jelentkezett be közösségi oldalán. Úgy tűnik, ott nagyon kellemes az idő, le is dobta a ruháit, bikiniben sütteti magát.

Friss fotóján a kamerának háttal fordult, így a követői megcsodálhatják feszes popsiját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And meanwhile... in the middle of winter! #happyholidays

Lilla Labancz (@lillalabancz) által megosztott bejegyzés,

Dzsudzsák Balázs üzent bajba jutott barátjának, Alekszandr Kokorinnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-dzsudzsak-balazs-uzent-bajba-jutott-baratjanak-alekszandr-kokorinnak.htmlDzsudzsák Balázs egy volt csapattársa előzetes letartóztatásba került, miután egy étteremben randalírozott. A focista biztosította őt támogatásáról. TV + Sztárok--Köllő Babett már nem alszik együtt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181220-kollo-babett-mar-nem-alszik-egyutt-a-ferjevel.htmlKöllő Babett meglepő döntést hozott egy évvel ezelőtt: férjét este átküldi a vendégszobába és az éjszakát külön töltik. TV + SztárokOrigoSári Évi szerelme 10 évvel fiatalabb nálahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sari-evi-szerelme-10-evvel-fiatalabb-nala.htmlSári Évi már két éve boldog párkapcsolatban él szerelmével, Zolival, aki 10 évvel fiatalabb nála. Habár a korkülönbség nagynak tűnik, ők ebből semmit nem éreznek. TV + Sztárok--Palya Bea új lemezével dolgozta fel a válással járó fájdalmakathttp://www.life.hu/sztarok/20181219-palya-bea-uj-lemezevel-dolgozta-fel-a-valassal-jaro-fajdalmakat.htmlPalya Bea a válását éppúgy dolgozta fel, mint a legtöbb igazán jelentős eseményt az életében: dalokat írt. A számaiba pedig minden fájdalmat belesűrített, ami egy kapcsolat végével jár. TV + Sztárok--Mádai Vivien megmutatta a ráncait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-madai-vivien-megmutatta-a-rancait.htmlMádai Vivien az Instagram-oldalán büszkén mutatta meg az igazi arcát: szereti a ráncait. TV + Sztárok--Titkos üzenettel bírhat Meghan Markle gyűrűjehttp://www.life.hu/sztarok/20181219-titkos-uzenettel-birhat-meghan-markle-gyuruje.htmlMeghan Markle egy különleges gyűrűt húzott az ujjára: egy olyan szimbólum van rajta, amely távol tartja a gonoszt, és szerencsét hoz viselőjének. A találgatások egyből elindultak: vajon édesapjának üzen ezzel? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.