Keresztes Ildikót sorozatos traumák érték, az életben maradásért küzdött

halál válás tragédia Keresztes Ildikó trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása után fél évig a lakásából sem akart kilépni Keresztes Ildikó. Az énekesnő most élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt. 

Huszonöt éves kapcsolat ért véget, amikor Keresztes Ildikó elvált férjétől, Kicska Lászlótól. Ezután elhunyt nevelőapja, majd a kutyája, végül édesapját is elveszítette. Menedzsment- és zenekarváltáson is átesett.

Élete egyik legnehezebb időszakáról D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélt.

„A válásom után fél évig konkrétan az életen maradásért küzdöttem” – emlékezett vissza Keresztes Ildikó, aki közben nem állhatott meg egy percre sem, hiszen közben láthattuk a képernyőn és színpadon egyaránt.

„Elég mélyre hatoltak a gondolataim. Annyira fájt az egész minden, annyira fájt az élet, hogy azon gondolkodtam, hogy lehetne ennek véget vetni” – közölte az énekesnő.

„Sokkal több élni akarás és erős ösztön van bennem, minthogy az ember megtegyen egy ilyen lépést, de abszolút el tudom képzelni, hogy valaki el tud odáig jutni” – mondta D. Tóth Krisztának Keresztes Ildikó.

„Szoktam mondani, hogy mindennap azzal megküzdeni, hogy a beleidet vissza kell pakolni a nadrágba meg a szoknyácskába, és úgy elindulni valahova, és akkor már se enni, se aludni, se agyad nincs, se semmi” – fogalmazott az énekesnő.

2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoFélnek a villalakók VV Zsuzsutól: erős ellenfélnek tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-felnek-a-villalakok-vv-zsuzsutol-eros-ellenfelnek-tartjak.htmlKiderült, hogy egyre jobban félnek a villalakók VV Zsuzsutól. Erős ellenfélnek tartják a lányt. TV + SztárokOrigoHajdú Péter egy soha nem látott fotót mutatott Zámbó Jimmyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-hajdu-peter-egy-soha-nem-latott-fotot-mutatott-zambo-jimmyrol.htmlTragikus körülmények között, 2001-ben hunyt el Zámbó Jimmy. Rajongói a mai napig imádják a dalait, hiányolják a zenei palettáról. Hajdú Péter most egy soha nem látott fotót osztott meg az énekesről, amelyen nem a színpadon, hanem feltehetően bulizás közben látható. TV + SztárokOrigoSokáig rettegett a ráktól Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-sokaig-rettegett-a-raktol-kiraly-viktor-edesanyja-es-ikertestvere-megbetegedese-miatt.htmlKirály Viktor édesanyja és testvére is megküzdött a rákkal, így sokáig ő is félt a gyilkos kórtól. TV + SztárokOrigoPalik László megmutatta, milyen elképesztő helyszínen forgatják az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20181228-palik-laszlo-megmutatta-milyen-elkepeszto-helyszinen-forgatjak-az-exatlon-hungaryt.htmlMesés tengerparton kell elképesztő teljesítményről tanúbizonyságot tennie az Exatlon Hungary versenyzőinek. A Dominikai Köztársaságban lévő forgatási helyszínt Palik László mutatta be egy friss videóban. TV + Sztárok--Tolvai Reni közösségi oldalán vágott vissza a rosszindulatú kommentelőknekhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-tolvai-reni-kozossegi-oldalan-vagott-vissza-a-rosszindulatu-kommenteloknek.htmlRendszeresen beavatja követőit élete egyes részleteibe Tolvai Renáta énekesnő. Így időről időre meg kell küzdenie a rosszindulatú kommentelők becsmérlő szavaival. Most megelégelte, közösségi oldalán vágott vissza nekik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.