Kudlik Júlia évtizedekig volt látható a képernyőn, távozása óta azonban teljesen visszavonult. Kiderült, mivel foglalkozik mostanában az egykori műsorvezető. 

Kudlik Júliáért rengetegen rajongtak annak idején, és máig élénken él az emberek emlékezetében, pedig sok-sok éve már, hogy visszavonult. A legendás műsorvezető több produkciónak is háziasszonya volt egykor, olyanoknak, mint a Delta, a Fölszállott a páva és az Aranypáva, melyet hamarosan újra láthatunk a tévében. Az 1973-as első elődöntőben Kudlik Júlia még dalra is fakadt, erről szerette volna megkérdezni a Bors az egykori műsorvezetőt, de kiderült, hogy Kudlik Júlia már szakított a médiával.

Kudlik Júlia már tévét sem nézForrás: TV2

Végeztem a médiával, befejeztem mindenfajta nyilvános szereplést. Nem szeretnék nyilatkozni” – mondta határozottan. Kiderült, hogy a műsorvezető a volt kollégáival sem tartja a kapcsolatot, még televíziót sem néz. A népzenével azonban nem szakított: a világhírű népdalénekes, Szvorák Katalinnal szoktak előadást tartani és énekelni, még közös lemezük is megjelent. Kudlik Júlia másik szenvedélye pedig a foltvarrás, csak ezekkel foglalkozik mostanában.