Kudlik Júlia szakított a médiával: már tévét sem néz

Forrás: TV2 -
műsorvezető média tévé Kudlik Júlia népzene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kudlik Júlia évtizedekig volt látható a képernyőn, távozása óta azonban teljesen visszavonult. Kiderült, mivel foglalkozik mostanában az egykori műsorvezető. 

Kudlik Júliáért rengetegen rajongtak annak idején, és máig élénken él az emberek emlékezetében, pedig sok-sok éve már, hogy visszavonult. A legendás műsorvezető több produkciónak is háziasszonya volt egykor, olyanoknak, mint a Delta, a Fölszállott a páva és az Aranypáva, melyet hamarosan újra láthatunk a tévében. Az 1973-as első elődöntőben Kudlik Júlia még dalra is fakadt, erről szerette volna megkérdezni a Bors az egykori műsorvezetőt, de kiderült, hogy Kudlik Júlia már szakított a médiával.

Kudlik Júlia már tévét sem néz Forrás: TV2

Végeztem a médiával, befejeztem mindenfajta nyilvános szereplést. Nem szeretnék nyilatkozni” – mondta határozottan. Kiderült, hogy

a műsorvezető a volt kollégáival sem tartja a kapcsolatot, még televíziót sem néz.

A népzenével azonban nem szakított: a világhírű népdalénekes, Szvorák Katalinnal szoktak előadást tartani és énekelni, még közös lemezük is megjelent. Kudlik Júlia másik szenvedélye pedig a foltvarrás, csak ezekkel foglalkozik mostanában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.