Andy Vajna január 20-i halála kapcsán elkezdődtek a találgatások, vajon mekkora lehet a teljes vagyona. A tragikus hirtelenséggel elhunyt producer felesége, Vajna Tímea egyelőre nem nyilatkozott, de sokak szerint az is kérdés, hogy vajon kap-e szerepet a férje után maradt birodalom rendezésében. Korábban a Life.hu-nak tett említést arról, hogy rendelkezhet-e Andy Vajna vagyona felett. 

Tragikus hirtelenséggel hunyt el január 20-án Andy Vajna. A filmügyi kormánybiztos és producer hatalmas vagyonnal rendelkezett. Ahogy mi is megírtuk: becsült vagyona 63,7 milliárd forint lehet. A Forbes szerint ő volt a 18. leggazdagabb magyar. 

Az egyelőre kérdés, hogy mi történik az általa épített birodalommal, amely magába foglalja a tévé, a rádió, a műsorgyártás, a szerencsejáték, az ingatlanok és a vendéglátás területeit. Néhány évvel ezelőtt a Life.hu Vajna Tímeával készített interjút a Fogadj örökbe egy macit jótékonysági árverésen, ahol azt nyilatkozta, ha multimilliomos lenne, felajánlaná a vagyona egy részét a rászorulóknak.

Mire riporterünk feltette a kérdést, hogy a férjét ösztönözné-e erre a lépésre. 

"Ez az ő döntése. Bátorítani bátorítom, de én nem rendelkezhetek az ő vagyona felett" - mondta Vajna Tímea.