Letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség az emberrablással vádolt Aurelióra.

Mint ahogyan arról már beszámoltunk, VV Aureliót azzal vádolják, hogy többedmagával fegyverrel rabolt el egy férfit, aki korábban pénzt lopott tőle. Állítólag a társaság felfegyverkezve kényszerítette az illetőt az autójukba egy vidéki kocsma előtt. A Blikk azt írja, az esetnek több szemtanúja is volt, a rendőrség mindenkit kikérdezett, valamint a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről.

Aurelio börtönbe kerülhetForrás: RTL II

Aurelióék szabadlábon védekezhettek, de úgy tűnik, komoly büntetés vár rájuk. A lap értesülései szerint az ügyészség az egykori ValóVilág-szereplő két ismerősét emberrablás bűntettével vádolja, ezért velük szemben börtönbüntetés kiszabását, valamint a közügyektől való eltiltást indítványozza.

Aurelio helyzetét súlyosbítja, hogy az emberrablást a vele szemben korábban kiszabott börtönbüntetés felfüggesztésének próbaideje alatt követte el. 2015 őszén ugyanis kokaint találtak nála egy közúti ellenőrzés során. Ezután egy év két hónap börtönbüntetést kapott, amelyet két évre felfüggesztettek. Az ügyészség ezen büntetés utólagos végrehajtását is indítványozza.