Nem akarta felhasználni a szuperképességét Hunor a ValóVilág 9 villájában, így átadta azt barátjának, a párbajozni készülő Rolinak. Így ő veheti le a lila, védettséget jelentő kendőt Zsuzsuról. 

Zsuzsu győztes párbaja után kiválasztást tartottak a ValóVilág 9 villájában. Roli felhasználta egyik szuperképességét, azaz elvette Zsuzsutól a jelrakás lehetőségét, ám még így sem tudta megakadályozni, hogy őt küldjék párbajra. 

Hunor most csavart egyet a játékon, ugyanis a saját szuperképességét, azaz hogy levehesse valakiről a védettséget jelentő lila kendőt, most átadta Rolinak. Rolinak így lehetősége van levenni Zsuzsuról a kendőt. A játékban egyébként utoljára kapott védettséget a párbaj győztese. 

"Én azért döntöttem úgy, hogy odaadom a Rolinak a szuperképességem, mert hát igazából ha nálam van, az olyan, mintha nála lenne. Én szerettem volna annyival megtámogatni itt bent a barátomat, hogy ha esetleg a Zsu lesz nála a pakliban, akkor vigye ki őt, és hogy ha ezzel hozzá tudok járulni, akkor szívesen átadom neki" – mondta Hunor. Így Roli már bármikor leveheti Zsuzsuról a kendőt. A riportszobában pedig elmondta, hogy bizonyára fel is fogja használni az új szuperképességét.