Nem titok, hogy fotósként dolgozik Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla. A fiatal fotós az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy ő volt a Kölcsönlakás című új magyar film hivatalos fotósa, amelyet hatalmas megtiszteltetésként él meg. 

Nemrégiben mutatták be a Kölcsönlakás című filmet, amelyet Dobó Kata rendezett. A film hivatalos fotósa Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla volt. Erről az Instagram-oldalán tett közzé bejegyzést, amelyben a nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Andy Vajnának is köszönetet mondott. 

"Tegnap került bemutatásra a Kölcsönlakás című film, aminek én voltam a hivatalos standfotósa. Nagyon régi álmom volt, hogy végig kísérhessem egy film forgatásának minden percét" – írta Palácsik Lilla. 

"Fantasztikus élmény volt minden jelenetet külső szemlélőként végignézni és megörökíteni. Köszönöm, hogy lehetőséget adtatok a gyakorlat szerzésre! Drága Andy tudom, hogy fentről te is végignézted velünk a premiert, hiszen a magyar filmkészítés a szívügyed volt és marad is örökké!" - folytatta a fiatal fotós, aki láthatóan nagyon boldogan szemléli munkája gyümölcsét, hamarosan pedig néhány fotót is megoszt majd az oldalán.