Palácsik Lilla volt a Kölcsönlakás hivatalos fotósa

fotózás film Palácsik Lilla munka Kölcsönlakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy fotósként dolgozik Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla. A fiatal fotós az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy ő volt a Kölcsönlakás című új magyar film hivatalos fotósa, amelyet hatalmas megtiszteltetésként él meg. 

Nemrégiben mutatták be a Kölcsönlakás című filmet, amelyet Dobó Kata rendezett. A film hivatalos fotósa Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla volt. Erről az Instagram-oldalán tett közzé bejegyzést, amelyben a nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Andy Vajnának is köszönetet mondott.

"Tegnap került bemutatásra a Kölcsönlakás című film, aminek én voltam a hivatalos standfotósa. Nagyon régi álmom volt, hogy végig kísérhessem egy film forgatásának minden percét" – írta Palácsik Lilla.

"Fantasztikus élmény volt minden jelenetet külső szemlélőként végignézni és megörökíteni. Köszönöm, hogy lehetőséget adtatok a gyakorlat szerzésre! Drága Andy tudom, hogy fentről te is végignézted velünk a premiert, hiszen a magyar filmkészítés a szívügyed volt és marad is örökké!" - folytatta a fiatal fotós, aki láthatóan nagyon boldogan szemléli munkája gyümölcsét, hamarosan pedig néhány fotót is megoszt majd az oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.