Dér Heni elárulta, szerinte felesleges túl sokat várni az összeköltözéssel.

Dér Heni úgy véli, ha randipartnerével már túl vannak az ismerkedés első szakaszán és úgy érzi, komolyra is fordulhat a dolog, akkor szerinte felesleges várni az összeköltözéssel. Így történt ez vele többször is, volt, hogy az összebútorozás nagyon bejött: öt évig tartott a kapcsolat, míg más esetben már másnap rájöttek, nincs közös jövőjük.

Az ismerkedés, a randevúzás nagyon klassz dolog, de mivel rengeteg a dolgom, egy idő után rettentő fárasztó számomra az, hogy mindig topon legyek egy randi előtt. Ha már úgyis túl vagyunk az ismerkedés szakaszán, akkor arra gondolok, miért ne költözhetnénk össze” – idézi Dér Heni szavait az ATV-n futó Jakupcsek Pluszból a Bors.

Dér Heni szerint érdemes hamar összebútorozniForrás: Dér Heni / Facebook

Heni azt is elárulta, van egy olyan trükkje, hogy szépen-lassan költözik át a pasihoz, úgy, hogy apránként viszi át a holmijait, így gyakorlatilag a férfi észre sem veszi.

Csendben, kis adagokban kell a ruhákat átcsempészni. Napközben, amikor nincs otthon, telepakolni a szekrényt. Mire észreveszi, hogy tele van, már rég ott laksz...” – osztotta meg tapasztalatait az énekesnő.