Jaksity Kata nehéz helyzetbe került kirúgásával: egyedül neveli három gyermekét

ATV Három anya egyedülálló Jaksity Kata gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ami miatt nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül neveli három gyermekét. Ugyan meglepte a csatorna döntése, de nem esett kétségbe. 

Jaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ugyanis csökkentik a híradós műsorvezetők létszámát. Erről a csatorna közleményben adott tájékoztatást, Kata pedig a Facebook-oldalán reagált a hírre. A háromgyermekes, elvált anyuka így nehéz helyzetbe került, de nem esett kétségbe.

Jaksity Kata nehéz helyzetben van Forrás: Life.hu/Zsigmond László

Nagy túlélő vagyok, vannak ötleteim is:

Blikknek

Andy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-andy-vajna-es-volt-felesege-cecilia-mong-a-producer-halalaig-baratok-voltak.htmlEgyütt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Celilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élte végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, majd Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem Hajdú Péterrehttp://www.life.hu/sztarok/20190221-ujra-ratalalt-a-szerelem-hajdu-peter-musorvezetore.htmlHajdú Péter újra boldog és szerelmes. A műsorvezető egyetlen rövid kapcsolatot leszámítva két és fél évig élt szingliként, ám egy hónapja betoppant az életébe Anna, és mindent megváltoztatott.TV + SztárokOrigoEgyütt gyászol Vajna Tímea és Andy előző felesége, Cecilia Monghttp://www.life.hu/sztarok/20190221-egyutt-gyaszol-vajna-timea-es-andy-elozo-felesege-cecilia-mong.htmlBár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatja le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson. TV + SztárokOrigoLevédetik a gyerekeik nevét a Kardashian–Jenner nővérekhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-levedetik-gyerekeik-nevet-a-kardashianjenner-noverek.htmlÚjabb vagyonszerző lépésre készülnek a Kardashian–Jenner nővérek. Levédetik gyermekeik nevét, ez ugyanis az első lépés afelé, hogy márkává váljanak. TV + SztárokOrigoEbru Destan színésznő azt állítja, férje többször is megütötte őthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-ebru-destan-szineszno-azt-allitja-ferje-tobbszor-is-megutotte-ot.htmlA Cennet-sorozat Özlemje állítja, férje korábban többször megütötte őt. TV + SztárokOrigoHarry herceg nagyon magányosnak érezte magát azelőtt, hogy megismerte Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20190220-harry-herceg-nagyon-maganyosnak-erezte-magat-azelott-hogy-megismerte-meghan-marklet.htmlKiderült, hogy mielőtt megismerte Meghan Markle-t, Harry herceg magányosnak érezte magát, és már régóta szeretett volna családot alapítani. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.