Jaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ami miatt nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül neveli három gyermekét. Ugyan meglepte a csatorna döntése, de nem esett kétségbe. 

Jaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ugyanis csökkentik a híradós műsorvezetők létszámát. Erről a csatorna közleményben adott tájékoztatást, Kata pedig a Facebook-oldalán reagált a hírre. A háromgyermekes, elvált anyuka így nehéz helyzetbe került, de nem esett kétségbe. 

Jaksity Kata nehéz helyzetben vanForrás: Life.hu/Zsigmond László

Érzékenyen érintett a döntés, hiszen ez jelentős bevételkiesés számunkra a három gyerekkel, amit pótolnom kell. Ám míg az emberi és a párkapcsolataimat nehezen engedem el, a munkával kapcsolatos döntéseken viszonylag hamar át tudok lendülni. Nagy túlélő vagyok, vannak ötleteim is: az egyiken már két éve ülök, így most abba fektetem majd az energiát, hogy létrejöjjön” – mesélte a Blikknek Kata. Azt is elárulta, nem biztos, hogy a tévézésnél marad. Az sem biztos, hogy a filmezésnél, tévézésnél maradok, nem látom most ennek a lehetőségét. Persze ha megkeresnek, szívesen leülök tárgyalni, de nem akarok mindenáron képernyőzni” – mondta.