Curtis Balázsék reggeli műsorában beszélt az elvonókúrájáról és arról, hogyan tervezi a jövőjét. Erről most Majka is nyilatkozott. 

Ahogy mi is megírtuk: Balázsék nem tudták elérni Curtist telefonon, amikor meg akarták szólaltatni az elvonókúrájával kapcsolatban a műsorban, a beszélgetésre csak másnap kerülhetett sor. 

A Bors kiszúrta, hogy Majka a Vintage Online portálnak egy héttel korábban adott interjút, amikor Curtis még az elvonón volt. Elmondta, hogy szurkol a régi barátnak, de kissé szkeptikus, mert már sokszor hallotta tőle, hogy megváltozik. 

"Nem miattam, maga miatt kell az életét rendbe tennie. Nem amiatt, hogy visszakerüljön hozzánk a bandába. Én örülnék a legjobban, ha azt a Curtist kapnám vissza, akivel megismerkedtem, mert nagyon jó barátom volt, és olyan társam, akit elvesztettem emiatt a »semmi értelme« dolog miatt" – vélekedett a portálnak Majka, aki azt is elmondta, hogy Curtis már többször volt elvonón.

"Engem ez már nem nyugtat meg. Nekem az nem elégtétel, hogy az emberek előtt azt mondta, hogy igazam volt, mert én mindig tudtam, hogy igazam volt, és nem érdekelt, mit gondolnak az emberek. Nekem az a lényeg, hogy ő meggyógyuljon, teljen el egy-másfél év, és ő tartsa magát. Csináljon egy csomó dolgot, hogy a jelleme visszaformálódjon olyan acélossá, mint amikor megismertem" – fogalmazott a rapper.