A sztárszerelmek nagy figyelmet kapnak, de nem mindegyik párocska szimpatikus az embereknek. Vagy azért, mert túltolják az egymás iránti érzelmeik kinyilvánítását, vagy egyszerűen csak bosszantóak mondjuk a sokadik szakítás és újraegyesülés vagy a drámáik miatt. Íme, azok a egykori és jelenlegi sztárpárok, akik eléggé idegesítőek.

Kim Kardashian és Kanye West

Kim Kardashian és Kanye WestForrás: Getty Images/FilmMagic/C Flanigan

Kétségtelen, hogy ez a házaspár nagyon sokszor veri ki az embereknél a biztosítékot még külön-külön is, nemhogy együtt. Kim és Kanye ugyanis nevetségesen tökéletesnek állítják be a kapcsolatukat, de kicsit visszás, hogy ennyire reklámozni kell a szerelmüket. Hiszen mi szükség van az állandó bizonyítgatásra, ha egyszer senki nem kételkedik abban, hogy őket egymásnak teremtette az ég... Az emberekben így aztán azt az érzést keltik, hogy a nagy szerelmük közzététele inkább magamutogatás és dicsekvés, mintsem az őszinte és boldog pillanataik megosztása.


Justin Bieber és Selena Gomez

Justin Bieber és Selena GomezForrás: AFP

Tiniként szeretett egymásba Selena Gomez és Justin Bieber, kapcsolatuk azonban nagyon gyorsan egy brazil szappanoperára kezdett el hasonlítani. Annyiszor szakítottak és jöttek újra össze, hogy azt már a legelvetemültebb rajongóik sem tudták követni. Mindent nagy hévvel csináltak, de sosem lehettünk biztosak abban, hogy mi az igazság. Úgy tűnik azonban, hogy ez a korszakuk már végleg lezárult, hiszen Justin Bieber elvette Hailey Baldwint, de persze sosem lehet tudni, hogy mit hoz az élet.


Gwen Stefani és Blake Shelton

Gwen Stefani és Blake SheltonForrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Gwen Stefani és Blake Shelton a The Voice című tehetségkutatóban szerettek egymásba, és nagyjából a kapcsolatuk első percétől kezdve folyamatosan kommunikálják szerelmüket, ha kell, ha nem. A párocska minden alkalmat megragad, hogy szerelmes duetteket énekeljen, és elképesztően unalmas interjúkban ömlengenek egymásról. Természetesen szép a szerelem, és mindenki örül a boldogságuknak, de a párocska már túltolta szerelmük hirdetését.


Dax Shepard és Kristen Bell

Dax Shepard és Kristen BellForrás: AFP/Imeh Akpanudosen

A két sztár eleinte egyszerű szerelmespárnak tűnt, de az idő előrehaladtával elkezdték nagyon idegesíteni az embereket, főként a közösségi oldalaikon megjelenő tartalmakkal. Ők ugyanis erőltetetten cuki párként reklámozzák a különböző termékeket, és természetesen az imádnivaló családjuk is nagy hangsúlyt kap a felületeiken.


Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Gwyneth Paltrow és Chris MartinForrás: AFP/Kevin Mazur

A sztárpár már rég elvált, de amíg tartott a kapcsolatuk, nem számítottak túlságosan népszerűnek. Házasságuk alatt ugyanis gyakran viselkedtek úgy, mintha ők mindenkinél jobbak lennének, mintha a kapcsolatuk a világ legtökéletesebbje volna. Az ő esetükben bebizonyosodott, hogy a tökéletesség csak látszat volt, ugyanis a pár hibátlan házassága végül válással végződött.