Éjjel-Nappal Budapest Karola megmutatta magát bikiniben - Fotó

ÉNB Karola fotó Éjjel-nappal Budapest bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Karola egy síparadicsomban dobta le magáról a textilt, és mutatta meg, milyen dögös bikinit visel. 

Az RTL Klub sztárja, vagyis az Éjjel-Nappal Budapest Karolája igen szexi fotókat mutatott magáról a rajongóinak. Dögös bikiniben mutatta meg az idomait, amelyek elnyerték a követői tetszését. Ráadásul ezt egy síparadicsomban tette.

"Életem egyik legszebb, legjobb élménye volt az utazás, nem jártam még ilyen csodás helyen. Obertauern igazi síparadicsom, biztos, hogy ide visszajövök még, mert varázslatos volt. Persze nem vagyok szégyenlős, ezért a sífelszerelést is simán ledobtam. Jó volt napozni, azon pedig meg sem lepődtem, hogy sokan megálltak megbámulni. Nem volt gond, hogy néznek" – árulta el a Blikknek ÉNB Karola.

Pártos Csilla elállt a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-partos-csilla-elallt-a-pecsi-ildiko-ellen-inditott-rokontartasi-pertol.htmlPártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta csatároznak, de úgy tűnik, hogy végre eljöhet a béke. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Fanni édesanyja úgy érzi, lányától kapja az energiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-vv-fanni-edesanyja-ugy-erzi-lanyatol-kapja-az-energiat.htmlVV Fanni édesanyja úgy érzi, lánya a túlvilágról segíti őt: biztos benne, hogy tőle kap erőt a mindennapokhoz. TV + Sztárok--Súlyosan megsérült Marsi Anikó, eltört a combcsontja - azonnal műteni kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sulyosan-megserult-marsi-aniko-eltort-a-combcsontja-azonnal-muteni-kellett.htmlAz utcán sétálva sérült meg súlyosan Marsi Anikó: elesett és kettétört a combcsontja.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVárkonyi Andrea ruhamodellnek állt: sejtelmes fotók készültek rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-varkonyi-andrea-ruhamodellnek-allt-sejtelmes-fotok-keszultek-rola.htmlVárkonyi Andrea közösségi oldalán egy sejtelmes fotót mutatott követőinek: gyönyörű ruhákban pózolt. Vajon a szögre akasztott régi karrierjét és a modellszakma felé kacsingat a szexi műsorvezető?TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMihalik Enikő fehér, vizes pólóval pózolt: mintha nem lenne rajta felső - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-mihalik-eniko-fehervizes-poloval-pozolt-mintha-nem-lenne-rajta-felso-foto.htmlMihalik Enikő is unja már a borongós téli időjárást, ezért egy a Bahamákon készült fotójával nosztalgiázik. TV + Sztárok--David Beckham telefonált vezetés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-david-beckham-telefonozott-vezetes-kozben.htmlDavid Beckhamet néhány szemtanú rajta kapta, amint vezetés közben a telefonját használja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.