A kerti munkák miatt halogatja szemműtétjét Medveczky Ilona

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
kerti munka szemműtét Medveczky Ilona kertészkedés kert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona a mai napig imád kertészkedni, ám a nagy kertnek is megvannak a hátrányai: a kerti munkálatok miatt halogatja a szemműtétjét.

Medveczky Ilona elárulta, meg kellene műteni a szemét, ugyanakkor annyi teendője van a kertjében, hogy egyelőre halogatja a beavatkozást.

Tavaly derült ki, miután az egyik szemüvegemmel és a kontaktlencsémmel sem láttam jól, hogy szürke hályog van mindkét szememen. Őszre kalkuláltuk az operációt, csakhogy a kerti munkák miatt elhalasztottam. Most tavasszal is ez lett a vége, ültetek, metszek, cipelem a virágföldet, nem érek rá. A szemműtét után tilos hetekig hajolgatni és cipekedni, így kénytelen vagyok megint őszre tolni az operációt" – nyilatkozta a Blikknek.

Medveczky Ilona imád kertészkedni Forrás: MTI/Zih Zsolt

A művésznő hozzátette, egyszer előfordult vele, hogy télen megcsúszott a jégen, és elvesztette az eszméletét. Kutyáinak köszönhetően azonban szerencsére nem lett nagyobb baj.

Szerencsém volt, a kutyáim ráztak fel. Nyáron sem jobb a helyzet, többször kiszáradtam és elájultam már. Annyira belefeledkezem a munkába, hogy elfelejtek inni. Tudom, ha valami bajom lenne, ne adj' isten meghalnék, hetekig észre se venné senki. Legfeljebb az éhes kutyáim ugatása tűnne fel egy idő után a szomszédoknak. Nem sok barátom maradt, de ők is csak titokban féltenek, tudják, hiába beszélnének."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.