Időjárás: Németh Lajos szerint akár havas eső is lehet

Fotó: Talán Csaba -
Németh Lajos hideg időjárás havas eső előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett az országba a beígért hideg, Németh Lajos szerint a nyugati országrészben akár havas eső is előfordulhat.

Németh Lajosnak továbbra sincsenek jó hírei, míg tegnap beígérte a 15 fokos hőmérsékletcsökkenést, a mai Mokkában elárulta, az ország nyugati részében akár havas eső is előfordulhat.

Nagyon-nagy hőmérsékletkülönbség várható az ország nyugati és keleti része között, nyugaton késő ősz vagy kora tavasz lesz, plusz 4–6 fok körüli hőmérséklettel, a keleti országrészben pedig 18–19 fok várható. (...) Síkvidéken nem, de a Kőszegi-hegységben nincs kizárva, hogy péntekre virradóra az esőcseppek mellett hópelyhek is lesznek. Nem rendkívüli a dolog, hogy április közepén esik a hó, 2017-ben április 18-án, 19-én a hegyeinkben helyenként 40–60 centi hó esett. Most nem lesz ennyi semmiképp, de 'látványhópehely' esetleg előfordulhat.”

Idős betegeitől szedett be súlyos pénzeket egy magyar orvoshttp://www.life.hu/news/20190410-idos-betegeitol-szedett-be-sulyos-penteket-egy-magyar-orvos.htmlFelfüggesztették az Írországban praktizáló magyar orvost, dr. Siklósi Zsoltot. Úgy tudni, idős betegeitől szedett be súlyos pénzeket. NewsOrigo73 évesen csináltatta első tetoválását a nagypapa, azóta megszállott letthttp://www.life.hu/news/20190410-73-evesen-csinaltatta-elso-tetovalasat-a-nagymama-azota-megszallott-lett.htmlEgész életében hajókkal dolgozott a 73 éves Robert Luff. Nemrégiben kapott a feleségétől egy utalványt az egyik tetoválószalonba, azóta megszállott lett. News--50 éves sugardaddyvel aludt a 18 éves lánya, plasztikára költötték a pénzthttp://www.life.hu/news/20190410-50-eves-sugardaddyvel-aludt-a-18-eves-lanya-plasztikara-koltottek-a-penzt.htmlEgyre népszerűbbek a sugarkapcsolatok és az erre épülő társkeresők. Egy Georgina Clarke nevű édesanya például kifejezetten támogatta, hogy 18 éves lánya egy 50 éves sugardaddyt szerezzen magának, hogy az ebből befolyt összegből fizethessék a plasztikai műtéteket. News--Néhány összeesküvés-elmélet szerint marslakók népesíthették be a Földethttp://www.life.hu/news/20190409-nehany-osszeeskuveselmelet-szerint-marslakok-nepesithettek-be-a-foldet.htmlAz összeesküvés-elméletek rajongói szinte naponta állnak elő újabb és újabb teóriákkal azzal kapcsolatban, vajon honnan származik az emberiség, de az ufók is közkedvelt témájuk. Most pedig ezt a kettőt összegyúrták, egyesek szerint ugyanis a marslakóktól származunk. News--Szexrabszolgákat toborzott a Smallville színésznője, Allison Mackhttp://www.life.hu/news/20190409-bevallotta-szexrabszolgakat-toborzott-a-smallville-szinesznoje-allison-mack.htmlSzexrabszolgákat toborzott a Smallville című sorozatból is ismert színésznő, Allison Mack. A színésznő most a bíróságon is bűnösnek vallotta magát. News--Vegán tüntetők ellen tiltakoztak: nyers májat ettek a nyílt utcánhttp://www.life.hu/news/20190408-vegan-tuntetok-ellen-tiltakoztak-nyers-majat-ettek-a-nyilt-utcan.htmlElképesztő képsorokat rögzítettek Melbourne-ben. Egy vegán tüntetés ellen akart demonstrálni néhány fiatal. A húsevés népszerűsítése érdekében pedig azt találták a legmegfelelőbbnek, ha nyers májat majszolnak az utcán. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.