Magyar nő holttestére bukkantak egy londoni lakás fagyasztójában

fagyasztó holttest London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar nő holttestét találták meg egy londoni lakásban.

Egy magyar nő holttestére bukkantak Londonban. A helyi rendőrség közlése szerint a nyomozók még április 26-án, bejelentés alapján vonultak ki a kelet-londoni Canning Town városrész Vandome Close nevű utcájának egyik lakásába, ahol egy fagyasztóban két női holttestet találtak – írja az MTI.

Az egyik áldozat a 34 esztendős Sz. H. magyar állampolgár volt, aki több éve élt az Egyesült Királyságban, bár bejelentett állandó lakcíme nem volt. A másik áldozat a 38 éves, háromgyermekes Mihrican Mustafa, akinek eltűnését tavaly májusban jelentették be. A Scotland Yard beszámolója szerint az eddigi vizsgálatok nem tárták fel a két nő halálának pontos okát, de mindkét áldozat számos sérülést szenvedett.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Úgy tudják, hogy Sz. H. utoljára 2016 nyarán adott hírt magáról, amikor egy magyarországi ismerősével beszélt telefonon.

A Scotland Yard tájékoztatása szerint egy 50 éves férfit gyilkosság gyanújával őrizetbe vettek, majd szabadlábra helyeztek, de a vizsgálatot folytatják vele szemben. Őrizetbe vettek egy Zarhid Younis nevű, 34 éves férfit is, aki a lakásban élt. Ellene vádat emeltek elhunytak törvényes és tisztes temetésének megakadályozása bűncselekmény elkövetésének gyanújával.

Madeleine McCann eltűnése: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnekhttp://www.life.hu/news/20190508-madeleine-mccann-eltunese-13-gyanusitottja-van-a-rendorsegnek.htmlFolytatódik a nyomozás Madeleine McCann után: 13 gyanúsítottja van a rendőrségnek. News--Az édesanya szerint 12 éves kislánya egy sorozat miatt lett öngyilkoshttp://www.life.hu/news/20190507-az-edesanya-szerint-12-eves-kislanya-egy-sorozat-miatt-lett-ongyilkos.htmlEgy sorozatot vádol kislánya öngyilkossága miatt egy édesanya. NewsThinkstock12 éve integet a diákoknak, most több százan búcsúztatták az idős hölgyethttp://www.life.hu/news/20190507-12-eve-integet-a-diakoknak-most-tobb-szazan-bucsuztattak-az-idos-holgyet.html2007 óta minden hétköznap integet az iskolába induló gyerekeknek a 88 éves Tinney Davidson. Most idősek otthonába költözik. Viszonzásképp a sok szeretetért, több száz diák búcsúztatta az idős hölgyet. News--Forgalmas utcán lőtt a saját péniszébe egy férfihttp://www.life.hu/news/20190507-forgalmas-utcan-lott-sajat-peniszebe-egy-ferfi.htmlRendkívüli baleset történt a Nebraska államban található Lincolnban. Egy férfi a nyílt utcán véletlenül belelőtt a saját péniszébe. Most eljárás indult ellene. NewsOrigoII. Erzsébet személyes jókívánságot küldött egy szombathelyi iskola diákjainakhttp://www.life.hu/news/20190503-ii-erzsebet-szemelyes-jokivansagot-kuldott-egy-szombathelyi-iskola-diakjainak.htmlNagy meglepetés érte a szombathelyi iskola végzős diákjait: II. Erzsébet levelet küldött nekik. News--Nemtelen szörnyként éli mindennapjait egy tinédzserhttp://www.life.hu/news/20190503-nemtelen-szornykent-eli-mindennapjait-egy-tinedzser.htmlEgy brit tinédzser állítja, ő egy nemtelen szörny és ennek megfelelően öltözködik és él. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.